Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Mislim, neću naravno ako niko drugi ne dovodi decu.
Plan je ionako da mm njih ostavi kod svekija pa posle mene da pokupi kad završim sa vama da idemo na Sajam dok su one kod babe i dede.

dmi

Quote from: Lani on October 25, 2013, 08:21:49 PM
Kako tako 5 dana putuje, preko Male Krsne?  :baba: :lol:
Devojke, da vam ja ponesem moj Baby pls come home na kafu ako neko hoće da ga proba?

:lol:
sad sma isla da proverim tracking. kazu in transit lol
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Margarita

Lani, ponesi i baby :clap:
a bice i nasa deca u blizini :D ali zauzeti svojim poslom

AnaK

Plop, došlo naših 5 minuta  :diva: Sad još da smislim šta ću s njima  :girl_haha: Divan mi je CG 5th avenue, divan.  :girl_in_love:

Janko 23.7.2002.

Lani

Zar ti njega već nemaš?  :think: Ili si ga toliko puta pominjala da sam ja pomislila da ga imaš.  :lol:

AnaK

Sad ga pribavih (kupila mi mango na sajmu)  :girl_in_love: Ma mnogo sam ga pominjala, ali kao glupo mi da kupujem 5. mesasti lak. Mnogo liči na essence english rose, od koga mi se listaju nokti :burko: I definbitivno je najlepša svinjetina koju imam :lol:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

disco2000

plop

Quote from: AnaK on October 26, 2013, 01:41:24 PM
Plop, došlo naših 5 minuta  :diva:

:diva:  :turpija:

da dodam, duohrom preko sivog, savrseno  :girl_in_love: taman ono sta sam htela  :good:
Quote from: plop on October 24, 2013, 08:46:39 PM

i ovaj duohrom, mislila sam da je tamniji, nisam odusevljena

bas je lep ovaj mesni, mogla bih potraziti tako nesto

nego, juce u radnji srusila i razbila jednu bocicu laka, pojeo me blam.... toliko da nisam ni primetila da imam plavi lak na braon cipeli  :crazy: tek kad sam izasla, setila se da proverim, pa brze jurila kuci... sve se skinulo , bez posledica  :nokti2:
2006.
2007.

AnaK

Sreća  :girl_in_love: Mada, i da nije, divna kombinacija, diiiiivna  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Divni su i 5th avenue i ovaj sivi, divni! :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

dmi

stigao baby :clap: ionako sam sinoc za halloween paradu na brzaka namazala color too hot it burns ali bez topa pa je vec poceo da se ostecuje. idem da se zabavljam sa baby

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Tesko se slika, mada kakva je njoj ce da uspe :lol:

dmi

cici