Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

maxic

zato sto se tako sljasteci lakovi lakse skidaju.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

monochrome

kalimero

udjoh u dm i ne kupih nista :clap: :lol: a u ultri nema nista sto bi me interesovalo....mislimm, gomila zoya ali nijedna da padnem na gooozu.... Imam spiskic zoya koja merkam, ali njjih ce izgleda biti ili nikad ili kad bas bas poskupe :cry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Quote from: kalimero on February 10, 2014, 07:56:24 PM
Imam spiskic zoya koja merkam,

Prava si lakoholičarka  :girl_in_love:

Ja sam tako srećna što sam vam se pridružila :lol: oko mene, na poslu, sve same neznalice  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Samo da podsetim da putujem u petak ako razmisljate o a england porucivanju da se sastavimo u naredne tri nedelje da moze da stigne posteno

kalimero

uh, glitti, obavezno!    anak, i oko mene, ali su moji nokti u poslednje vreme bas bas primeceni, svaki dan me zagledaju i hvale i boju i izgled..... :)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

I to je nešto  :girl_in_love:

Glitti, preračunaj mi lak u evre, želim jedan, dok se nisam predomislila  :nokti2: :lol:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Vidi na sajtu kako su napravili one harmony kombinacije da vidimo ki sta hoce pa moze da se prodje i jeftinije (ako se kupuje tako lakovi su po 7.5£ inace 9.5£)

Lani

Quote from: cici on February 10, 2014, 07:19:49 PM
Na nogama mi je zesci smor da mazem i tu mazem kad izraste ili se pokvari.Na rukama drugi treci dan.

A meni ne, na nogama mi je totalna opuštencija jer i ako pogrešim ne vidi se kao na rukama.  ;D

Quote from: AnaK on February 10, 2014, 07:58:22 PM
Prava si lakoholičarka  :girl_in_love:

Ja sam tako srećna što sam vam se pridružila :lol: oko mene, na poslu, sve same neznalice  :girl_haha:

:girl_in_love:

Quote from: Glitter on February 10, 2014, 08:04:07 PM
Samo da podsetim da putujem u petak ako razmisljate o a england porucivanju da se sastavimo u naredne tri nedelje da moze da stigne posteno

Sad u petak? Daj da se nađemo da ti doturim parice za ovo što želim.  :kiss1:

Glitter

Lani

AnaK, 9 funti ti je 11 evrića.
Gledala sam one Harmony kombinacije, nijedna mi ne odgovara.  :(

prevodilica

u bočici mind your mittens izgleda svetlije, ali sam se na vreme setila da ste ga ovde okarakterisale kao tamnog, a tako mi se ne sviđa
neki dan sam samo protrčala kroz DM, nisam bila u nameri da kupujem, ali videh da DM kod skupštine ima baš lep izbor
pored Sable Collar koji mi se od zimskih sviđa, da dopunim kolekciju mi nedostaju
Cashmere Bathrobe i For the twill of it

ali osvojio me načisto Decadent Dish  :girl_in_love:

mislim da ću njega definitivno i da uzmem, samo da opet prođem onuda pored DMa

Margarita

jao, jeste lep :girl_in_love:
ja opet namazala cashmere bathrobe, mnogo mi se dopada
I osim mackanja, bas sam pocela da vodim racuna o noktima zahvaljujuci ovoj temi
izvezbala sam se da ih oblikujem, zanoktice me jos pomalo muce ali sam jako neredovna u koriscenju kreme
sve u svemu - jedan pozitivan pomak :love32:

sad mozemo dalje: kosa, obrve, sminka, garderoba... :rofl:

Glitter