Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

monochrome

dosla sam do zakljucka da mi se defo najvise svidjaju tamni crveni i zeleni tonovi + klasik crni pa onda smedji tonovi...na mojim noktima naravno

disco2000

Da vam i ovde napisem da je divna slika na FB kod Jel :girl_in_love:

AnaK

Levo Catrice Hip queens wear blue jeans, desno Chanel Blue Boy.
Janko 23.7.2002.

kalimero

ja da javim da su mi bile na kafi Lani, Cici I Vocka I da sam bas bas uzivala  :girl_in_love:

I namackala sam sve englandice koje su donele I jos po neke lakice I bas se sad divim....... neverovatno, ovo su prvi lakovi koji mi se apsolutno svi dopadaju na noktima....

a moji favoriti su Zmajcek, Djoka I Margo.....pored Tristama naravno koji je prelep  :love32:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maxic

Kako je super ona fotka sto je Jel postavila na FB!
U to ime cu da namazem hide & chic , da isprobam.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Margarita

kali :girl_in_love:

a kojoj si dala pelcer? :D

Lani

cici

Ja nikakve pelcere uzimala nisam :D

Lani

Niti smo uzele niti je ona nudila.  :lol:

maxic

Lani , garant! :lol: Lijepo joj Dada rece.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Vockica

:rofl: Pa sad...Lani se divila stolici za dojenje  :rofl: :lol: :rofl: :rofl:...Cici i ja smo bile malo dalje od Kali... :rofl:. Divno popodne i devojcice super izgledaju, a naravno da ih nista nisam razumela na temu lakica samo sam se divila kolekciji by Kali...a kako joj je Cici uredno sredila i poredjala  ;)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

E ako spadam u one fenomene koji i pored Mirene ostanu u drugom stanju, onda let it be, nek ide život. :rofl:

Una traži da joj mažem Fated prince.  :lol: :crazy:

disco2000

Lani

Dobila je neki pinkasti. Lako ja nju ubedim.  :lol:

kalimero

evo, gledam i ne mogu da se nadivim.....prelepi su lakici......definitivni sampion je Margo, bar sam trenutno u toj fazi.....tako se divno presijava :)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.