Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

disco2000

Ja cu Zoya Pippu, pa nek ide zivot :lol: malo zivlje boje :lol:

dmi

a jel niko nije zadovoljan sa morgan taylor? ovde su tek poceli da se pojavljuju po specijalizovanim radnjama ali uglavnom se vidjaju po revijama.
imam under the stars ali imaju  bozanstvenih boja
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

kalimero

anak i masha su nabavljale...secam se da je onaj srebrni bio fantastican!
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

disco2000

Da, srebrni je caroban... Imam ja neke, onako... Imam utisak da formule variraju od boje do boje :think: bar u ove moje tri boce :lol:

dmi

disko kad te ne bude mrzelo napisi sta imas i sta je problem sa formulom
under the stars bozanstveno izgleda
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Meni srebrni MT traje par sati na noktima, užas. :( To je bukvalno ono kad ideš negde na par sati da imaš lepu boju i kad dođeš kući već da skidaš. Inače boja je divna.
Imala sam i West coast cool, ali sam ga poklonila.

Dmi, taj Under the stars jeste stvarno prelep, ne znam ima li ga kod nas.

Disco Pippa  :clap: Ne znam kakva mu je formula, boja je strava.
Ja isto neću odoleti ovoj sad pomami za žutima, imam onog jednog žutaćka na spisku (China glaze).

disco2000

Rasporodao se Under the stars :think:
Could Have Foiled Me mi duze traje, nije bas za jedno vece :think: Jedino sto zahteva bas istreniranu ruku :-[ i da se ne koristi baza, barem sam ja tako primetila :crazy: inace krene da se razvlaci kao zvaka :lol:
Imam Dress Code i nije nesto... ne mogu da odlucim sta mu je :lol: Pokusaj tanjeg sloja ostavlja celava mesta, bilo sta deblje se razliva... Uspem nekako sa tri sloja, ali onda se susi sto godina :lol:
I treci je Stop, Shop and Roll, valjda. Taj je ok, nista spec.

disco2000

Lani, nisam se jos odlucila, samo razmisljam da razbijem sivilo :crazy: kad je bal, nek' je Pippa :lol: ona mi, nekako, prva pada na pamet

disco2000

Lani

kalimero

CG Holographic kolekcija  :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

monochrome

jao kakav je ovaj u 3 redu drugi :girl_in_love:

Lani

Jao bre da, ovo je Hloglam, imam ovaj baš prvi levo rozi, Get outta my space, prelep je.
Ima ih kod nas, samo ne znam da li baš svih, nije to tako nova kolekcija.

monochrome

jel znate kak se zove ovaj drugi iz treceg reda?

Lani