Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Sad sam u problemu  :think:, ne znam koji prvo da mažem a i žao mi je da skidam lak koji imam na noktima, čekaću do sutra u svakom slučaju.

Nanny, ima u redovnoj prodaji ali na sajmu imaš i popuste, pa korpice sa Opijima za 500 din. A i ovi koji su van korpica su jeftiniji na sajmu nego u apotekama i Sephori.

kalimero

:clap:

konacno vidim slikice.....

Lani divni su ti novi lakici  :girl_in_love:
Raduju me nove Zoye, moracu tamo u drugoj polovini maja da svratim u Ultrasun  :clap:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

ijao, kakve lepote :girl_in_love:

Glitti, sledeće nedelje moramo da se vidimo bar na kratko, da mi daš one moje a-egland lepotančiće :girl_in_love: :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

Ja sam krenula od Nyxa :girl_in_love:

Lepo si izabrala, Lani :good:

Zumbulica

Quote from: Lani on April 26, 2014, 04:37:53 PM
Zadnje vreme došlo kad cici ima toliko plavih lakova.  :lol: Cici, koji neon si uzela, Thistle? Ili je on bio za Sofiju.

Ja se vratila, bila sam efikasna. Usput sam srela disco koja se divno ponovila: :girl_in_love:
MT sam zagledala ali nisam uzela nijedan na kraju, kao ni CG. Ona dva što sam htela iz letnje kolekcije mi se uživo uopšte nisu nešto dojmili.

S leva na desno gore - Flit a bit, Live love carnival, Your royal shine-ness, Nein nein nein OK fine
Svi osim karnevala su iz korpice od 500 din, čak i Nein ( :clap:)
Donji red - Dahlia je poklon a moji su Tomoko, Dream i Chita. Dream nije piksi, on je kao Blaze, Storm i taj fazon.

:)

Jao, Nein mi je odavno na listi zelja  :girl_sigh:
Divno si se ponovila  :girl_in_love:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

Nein nein je fantastican  :girl_in_love:
Bravo za ulov devojke :clap:

cici

Glitt koji si dior imala na noktima prosli put, zaboravila sam.

Glitter

cici

Glitter

E da i nadjoh da je bonheur iz prolecne kolekcije sa novom cetkicom. Porcelain je iz neke lomotirane prolecne trianon, ali je cetkica drugacija malko

cici

Znam za precelain on mi se ni ne dopada za mene.

AnaK

Odličan ulov, oooodličan  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: disco2000 on April 27, 2014, 10:53:26 AM
Ja sam krenula od Nyxa :girl_in_love:

Lepo si izabrala, Lani :good:

:girl_in_love:

Hajde ti ili cici da ga ponesete na neku od sledećih kafa, meni je on uvek delovao nekako bledunjav na slikama.  :think:
Od novih sam krenula od Chite, divan je divan. :girl_in_love:

cici

Ja oglasih na ani da hocu da ga prodam.Mnogo mi je bled.Lepo mi stoji ali mi je mnogo bled.