Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

Lani

Ajoj ovde su skoro isti.  :crazy:
Da da Fina, na te štandove mislim.

cici

Da, i to sam nasla gomilu blogova gde su ih uporedili deluje da su gotovo isti.

Finalina

srec te smo dovoljno mlade da docekamo kandidovanje za nobelovu nagradu za raspoznavanje bolja lakova za nokte :rofl: ... niste bre normalne :nesvest: ... a za unu ne znam sta cu sad kad sam zeznula stvar :lol:

Lani

Moraš sad da smisliš nekako da se iskupiš.  :lol:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Finalina

nece biti lako da je umilostivim :nokti: , ali mozda je preobratim :D pa da krene i ona, ali možda najbolje da po mirisima pravi razliku medju lakovima :rofl:

cici

Quote from: Finalina on March 22, 2013, 03:42:06 PM
srec te smo dovoljno mlade da docekamo kandidovanje za nobelovu nagradu za raspoznavanje bolja lakova za nokte :rofl: ... niste bre normalne :nesvest: ... a za unu ne znam sta cu sad kad sam zeznula stvar :lol:
Sta sad hoces, jesi lepo pitala :burko: sad necu da ti pokazem zlatne sto sam nasla :ljut:

Unabebili

Dakle, ne samo sto se druzim sa bolesnicama, nego sam ih i zavolela  :shout:
bog me ubio, ako ste normalne - kolektivno ludilo uzima danak  :lol:

kad je bal - nek je pod maskama, cemu skroman pristup i svedena forma?

kad budem capnula, molim da debelom dodjete i izjavite saucesce, smislila sami outfit za dati momenat

i posto zelim da dodjete sa manikorom ne starijim od sat vremena, poslacu na vreme stitnike

VI APSOLUTNO NISTE NORMALNE, MOGU DA IZDAM I SERTIFIKAT ZA TO, A KAKO KOJA BUDE KOD MENE DOLAZILA, SPREMNA SAM DA SVE SVOJE LAKOVE USTUPIM - TOLIKO STE MI OGADILE LAKIRANJE  :lol: :lol: :lol:

:bighug: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

linga

Ovi štitnici su super, da konačno imam nokte bez linija i oštećenja  :rofl:
Una  :rofl1:

Margarita

ovaj crni mi se svidja :rofl:
stitnici su vrh :lol:
a moj trajni lak vredi svaku paricu, sija kao da je tek namazan :girl_in_love:
i nigde brljotine, nigde crte, otiska sa jastuka :crazy: i slicnih propratnih pojava
navuci cu se nacisto

cici

Crte, posteljine i ostalo resava jedan sloj tc i gotovo :D stitnici ne trebaju u tom slucaju :D a ovaj crni mi se svidja :D

Lani

Quote from: Margarita on March 22, 2013, 04:27:30 PM
ovaj crni mi se svidja :rofl:
stitnici su vrh :lol:
a moj trajni lak vredi svaku paricu, sija kao da je tek namazan :girl_in_love:
i nigde brljotine, nigde crte, otiska sa jastuka :crazy: i slicnih propratnih pojava
navuci cu se nacisto

:girl_in_love:

E pa Una  :ljut: nama je cilj da zavolite da se mackate, ne da vam ogadimo.  :lol:

vojka

una  :girl_haha:

kolektivno ludilo je oduvek bilo zarazno, kao i trudnoca i smrt  :lol:
u to ime da pitam nesto
isla sam na sajt nail line i ne videh uopste sta nude od opi lakova
cak ni kad kliknem na njih
i drugo pitanje, stalno sam gleduckala one opi proizvode protiv zanoktica, za cvrsce nokte, po apotekama
ali mi nesto cena nije odgovarala
da li ima preko nail line da se to naruci
i da li koristite
i koliko ste zadovoljne?
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

U cenovniku nemas boje, samo cenu lakova.Za boju im kazes broj kad zoves ili posaljes mail.Ja koristim start to finish bez formaldehida, i ima da se poruci kod njih i jeftinije je.Zadovoljna sam, koristim iskljucivo samo to kao bazu od septembra i manje mi pucaju nokti.

vojka

super, hvala
sad sam otisla u cenovnik
samo imam problem sto bih ja svasta od tih "negujucih" preparata  :wall: :wall: :wall:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Vojka, OPI lakove nemaju na sajtu, jer ima dosta boja, stalno izbacuju nove kolekcije... to moraš na netu prvo da pogledaš malo svočeve i vidiš koje boje ti se najviše sviđaju pa onda zoveš Nail line da ih pitaš imaju li to što ti treba. Možeš i da im pošalješ mail ali sigurnije je da zoveš, odmah će ti dok priča sa tobom reći šta ima a šta ne.

Ja za zanoktice imam neko Essie ulje od kajsije, prelepo je, čarobno miriše. Čitala sam o njemu na netu i stvarno vredi svaku paru (košta isto kao Essie lakovi, 700 din.). Kupila sam preko Nail line.
http://beautybymari.blogspot.com/2012/12/essie-apricot-cuticle-oil.html

Bazu imam neku Rimelovu, to sam do skoro bila brđanka  :lol: koja nije koristila ništa ali morala sam jer su mi nokti stvarno došli u groznu fazu što se listanja tiče. Sad su OK. Njega imaš u Liliju.
http://uk.rimmellondon.com/products/nails/stronger

Top coat i dalje ne koristim, imam neki Deborah mali, ali ne stavljam ga preko drugih lakova, samo nekad retko kad mi se stavlja bezbojni lak namažem onda to.

OPI mackalice tog tipa nisam koristila, to će cici znati da ti napiše. Vidim da svi hvale onaj OPI start to finish. Mada su ga na Make up alley, gde ja volim da čitam o tuđim iskustvima, baš nagrdili.
http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemID=21272

edit: Pisale smo u isto vreme. Ako ne znaš šta bi prvo za negu, ja ti svakako savetujem taj apricot oil za zanoktice, stvarno je divno.