Main Menu

Nokti i lakovi za nokte

Started by janavi, March 22, 2011, 07:16:42 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Quote from: cici on April 03, 2013, 12:15:08 AM
I da upamtis pravilo, svaki lak stoji samo ako ti se svidja boja :D

E ovo ni kod mene ne važi. Postoje boje (tipa bordo) koje mi se mnogo dopadaju, čak sam i kupila  :-[ ali ruke kao da nisu moje - silno se zbunim svaki put kad mi uđu u kadar :lol:

Janko 23.7.2002.

AnaK

Aaaaa, nisam znala, al' sam nekako vežbom došla do varijacije na temu :lol:  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: plop on April 03, 2013, 12:18:22 AM
ma ti to znas, garant!!!

da cetkicu spustis na otprilike sredinu nokta, pa lagano gurnes do korena nokta, do zanoktice.... a ja sam, pametnica, uvek pljas do zanoktice, pa se tu razlije, napravi potop... zato uvek koristim neutralne lakove, da se to ne vidi...
edit: tj, da ja ne vidim  :lol:
Aaaaaaaa to,  tako oduvek mazem nokte  :-[
Quote from: AnaK on April 03, 2013, 12:19:08 AM
E ovo ni kod mene ne važi. Postoje boje (tipa bordo) koje mi se mnogo dopadaju, čak sam i kupila  :-[ ali ruke kao da nisu moje - silno se zbunim svaki put kad mi uđu u kadar :lol:

Zato sto ti treba da se naviknes par dana a vrlo verovatno da nisi nasla tvoju bordo nijansu.

AnaK

Nemam pojma, nije problem u tamnoći, i boja kao boja mi se mnogo dopada, al' mi ruke deluju preelegantno  :-X
Janko 23.7.2002.

cici

Nisam ni mislila da je problem u tome koliko je taman.Onda vezbaj.

plop

Quote from: AnaK on April 03, 2013, 12:25:56 AM
Nemam pojma, nije problem u tamnoći, i boja kao boja mi se mnogo dopada, al' mi ruke deluju preelegantno  :-X
e bas to!
tako su meni moje delovale sa ovim crvenim
2006.
2007.

plop

Quote from: cici on April 03, 2013, 12:23:23 AM
Aaaaaaaa to,  tako oduvek mazem nokte  :-[
ja sinoc prvi put tako  :-[
2006.
2007.

cici

Samo vezbaj :clap: ja imam dugacak staz u mazanju pa nisam uvek zadovoljna kako namazem.Danas mogu da kazem da imam savrsen manikir.

monochrome

Quote from: senka on April 02, 2013, 11:30:13 PM
naravno da su moji, čiji bi bili  :blink:
došla sam da se pohvalim, a ne da me popljujete  :(

:-[ izvini...o ukusima zaista ne vredi raspravljati :crycry:...zaista mi se ne svidja, ali trebala sam biti malo suptilnija :bighug:
molim te nemoj da se ljutis, ali nije nesto sto je meni licno lepo...vazno je da se tebi svidja i da si ti zadovoljna :good:

cici

Senka ja moram da se ogradim, komentar se nije odnosio na tvoje nokte nego na to kako je nazvala hello kitty i daleko od toga da sam popljuvala.

plop

senka, fora su nokti, a moja cera bi odlepila od srece da ih vidi  :girl_in_love:

nego, te masne, od cega su? zapinje li to?

izvinjavam se, prava sam baba  :-[
2006.
2007.

Finalina

Quote from: plop on April 03, 2013, 12:45:00 AM
senka, fora su nokti, a moja cera bi odlepila od srece da ih vidi  :girl_in_love:

nego, te masne, od cega su? zapinje li to?

izvinjavam se, prava sam baba  :-[
pokazala sam svom zenskom detetu i zao mi je sto nisam imala nista pri ruci da joj sninim izraz lica i taj uzdah odusevljenja sa stankom zapanjenja :rofl:

senka, nisam ni pomislila da su tvoji nokti nego da je fotka nekih tamo, ali ako su ovo tvoji nokti ipak :lol: , cujemo se koliko sutra :D jer moramo ih imati  8)

plop

http://naildesignsidea.com/cute-hello-kitty-nail-designs/

finalina, evo vam jos ideja

obavezno pogledajte fotku na dnu  :girl_in_love:

2006.
2007.

Lani

Naravno da nisu njeni nokti, zezala se.  :lol: Senka  :kiss1:

Hot list je divan, ja imam jedan CG sličan njemu, Jungle queen.
Što se crvenih tiče, ja sam kao i velika većina prvo počela sa bordo nijansama, jer su one najsigurnije, nije smela da bude ni mrva narandžaste primese, itd. sad poslednjih godinu-dve gledam isključivo svetle nijanse crvene, što svetlije to bolje, može i sjajne. ;D
Kako se to sve lako menja, bar kod mene.

bubi

Ja volim skoro sve boje,leti svetle krec varijante.bordo mi je omiljeni,a volim kad su ruke elegantne.i da volim vise "cetvrtaste" nokte nego spicaste.ko je shvatio svaka mu cast.
"Volim sve sto vole mladi." :lol: