Main Menu

Kako nas drugi ljudi vide?

Started by rafa, April 20, 2011, 09:53:14 AM

Previous topic - Next topic

Xe

Mislila sam na zivot uopste, odvajas zito od kukolja i nebitno od bitnog, inace pucas.
Trebalo mi je dosta vremena da pohvatam konce, ali se za sada dobro drzim  :turpija: :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

martina

heh, a mene prijatno iznenadilo da me ljudi smatraju milom i prijatnom... nekako uopste nemam takvo misljenje o sebi

nije da mislim da sam neprijatna :crycry:, nego nekako nisam mislila da je to bas THE utisak koji ostavljam. nisam sigurna sta mislim o sebi... ali vise vidim sebe kao "razumna i opsirna"  :nokti2: ( mama mi je uvijek govorila da sam opsirna, mozda zato? :think:)

u svakom slucaju, znate kako kazu: kad ti svi kazu da si pijan, a ti lezi i valjaj se po podu

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

Quote from: martina on February 14, 2012, 07:11:00 PM
u svakom slucaju, znate kako kazu: kad ti svi kazu da si pijan, a ti lezi i valjaj se po podu
:rofl1:  , ali stvarno  :good:  .... pa stvarno je tako ( i bilo jednom tako nekad  :girl_haha:  i ponoviti se nece , ali da ga ne zaboravimo  .. malo offkam, ali neka me, to nam je za nauk  :lol:  )

Nanny Ogg

Quote from: cici on February 14, 2012, 04:36:41 PM
Iskrenoo ja vise volim tako nego one sto nit' smrde nit' mirisu :rofl:

Isto.

Ajte zene, ne dram'te

Dada

Bolje da ne pricam reakcije ljudi koji su me godinama znali samo iz vidjenja a kasnije upoznali :crazy:  ;D Mada, ne mogu da kazem da ne zelim da me vide takvu, dapace :lol:

Najsvjeziji je primjer majke jedne Djinine drugarice koja je dosla sa roditeljskog i oplela po meni za sve pare kako sam kreten uobrazeni, ohola, bezobrazna, jezicara itd. I onda se to njenom muzu ucinilo poznato :lol: i pitao da me opise a cerku pitao kako se zovem - ispostavilo se da je to moj drugar jos iz osnovne skole koji me obozava i koji je svojoj zeni pricao sve nase dogodovstine :lol: Sjutri dan me sve sa zenom pozvao na veceru, ona je prvo  u zemlju propala a ja umirala od smijeha, poslije smo je otkravili i otad se redovno cujemo da ogovaramo cerke :lol:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

monochrome

Quote from: Dada on February 15, 2012, 01:12:14 PM
Bolje da ne pricam reakcije ljudi koji su me godinama znali samo iz vidjenja a kasnije upoznali :crazy:  ;D Mada, ne mogu da kazem da ne zelim da me vide takvu, dapace :lol:

Najsvjeziji je primjer majke jedne Djinine drugarice koja je dosla sa roditeljskog i oplela po meni za sve pare kako sam kreten uobrazeni, ohola, bezobrazna, jezicara itd. I onda se to njenom muzu ucinilo poznato :lol: i pitao da me opise a cerku pitao kako se zovem - ispostavilo se da je to moj drugar jos iz osnovne skole koji me obozava i koji je svojoj zeni pricao sve nase dogodovstine :lol: Sjutri dan me sve sa zenom pozvao na veceru, ona je prvo  u zemlju propala a ja umirala od smijeha, poslije smo je otkravili i otad se redovno cujemo da ogovaramo cerke :lol:

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

vrana

I mene vide kao uobrazenu i napadnu, posle, kad me upoznaju, shvate da sam samo napadna  :lol: :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

monochrome

:rofl:
meni vise nije vazno sta ljudi generalno misle o meni...ja sam JA i to je TO :rofl:
:rofl: :rofl:

Unabebili

Quote from: monochrome on February 15, 2012, 01:50:56 PM
meni vise nije vazno sta ljudi generalno misle o meni...ja sam JA i to je TO :rofl:

potpis od slovca do slovca, uz dopunu:  take it or leave it 

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

monochrome

Quote from: Unabebili on February 15, 2012, 01:54:06 PM
potpis od slovca do slovca, uz dopunu:  take it or leave it

pa da :rofl:
nisam ljubitelj onih koji se stimaju prema pravcu vetra...budi bre ono sto jesi i opstani kao takav :clap:

Unabebili

ja i na svo blogi imam jasan opis sebe  :rofl:

- Bolje da me mrze zbog onoga sto jesam, nego da me vole zbog onoga sto nisam .
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

anelore

I mene neki vide kao uobrazenu i napadnu. Drugi me, mislim, potpuno ignorisu. Ja inace uopste ne mislim da ostavljam neki jak utisak na ljude, jedino se povremeno ponadam da primete da sam dobra u svom poslu.

cici

Quote from: monochrome on February 15, 2012, 01:50:56 PM
Rekla bih da to dodje sa godinama :rofl: