Kako su vam roditelji reagovali?

Started by Unabebili, May 02, 2011, 09:29:29 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Ja postovala zabrane, jedino nisam ono  sto ih nisam ni pitala  :D
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Xe

Nisam imala zabrane, osim onih koje sam sama sebi nametala (da ne prodjem kao moja sestra - ne u smislu loseg izbora partnera, vec zato sto su se s njom svako vece svadjali zbog njega do iznemoglosti)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

veki

Quote from: Margarita on May 04, 2011, 05:04:29 PM
a koliko ste vi postovale njihove zabrane, ako ih je bilo?

Ja sam uglavnom imala problem oko garderobe, da su mogli obukli bi me kao bulu, a ja sam oblacila sto krace i sto manje, suknje su mi bile malo siri kais :stidise:
Moj pravi zivot je poceo sa 18 kad sam se i zaposlila, a uglavnom sam radila po celu noc :lol:
Sto je najcrnje par puta je dosao da me proveri sa sve punim kesama iz meka, srecom pa me je stvarno nasao na poslu, posto i jesam cesto radila po 24h
Sto se tice muskaraca mog zivota za one koje su kao i naslutili pa za neke sam blejala u plafon dok su pridikovali, a neke je moj brat i oplavio ako bi nas zatekao u ulazu :stidise:
a sto je najgore mnogima je okrsaj s mojim bratom bio znacajniji od izlaska sa mnom :wall:

Gost51

meni je bilo sve dozvoljeno
nikad nisam detaljisala sa majkom
znala je mm-a prije nego ja
ostalo nije bilo vrijedno pomena ili ga nije bilo uopste
sad kontam da je mojoj majci bilo jako tesko sa nama 2
i da bi mozda bilo sve strozije da je tata bio sa nama u tinejdzerskim danima
ali nas dvije smo slusale majku, nismo pravile s*anja
doduse, nismo puno ni detaljisale

Margarita

ja sam postovala zabrane recimo ogranicenja vremena, jer ako ne dodjem na vreme, nema sledeceg izlaska
a oko ostalog sam se snalazila, ako mi je bilo bas mnogo bitno da bude po mome

kalimero

mene je tata jednom posalo da se vratim odakle sam dosla kad sam zakasnila 2h kuci  :-[
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maxic

Ja sam se samo na pocetku karijere izlazenja imala neko ograniceno vrijeme. Onda je to preraslo u doci cu kuci, pa cemo jos malo pricati ispred zgrade , tako su svi radili, i onda se to malo po malo otelo kontroli. Mogla sam da ostajem ljeti do zore, a ako cu npr da produzim negdje, javila bih se kuci tel, da znaju da necu dolaziti, ali to se rijetko desavalo. Kad bih dolazila kuci sa faxa ljeti, bukvalno sam svaku noc izlazila i docekivala zoru.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07