Main Menu

Stigla Sara :)))))))))))

Started by linga, May 27, 2011, 02:12:07 PM

Previous topic - Next topic

maggie

Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

Mirka

Quote from: linga on May 27, 2011, 06:58:42 PM
Stigla, jepa i lici na brata, 4kg 56 cm identicna kao a.
:love32:
Dobro nam došla lepa mala Saro
Čestitam Linga  :flower:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Summer

Cestitam, Linga  :kiss1: :bighug:

Dobro dosla, Saro  :love32: :love32: :love32:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

elektra

Maki

linga

Ostah duzna Lani odgovor na pitanja  :girl_haha:

KAKO mi je lepo sad da citam ovu temu   :girl_in_love: hvaala vam na bodrenju  :flower: :flower:

Bio je Bojovic, kod njega sam i isla na kontrolni, cim me je pregledao krenule su cesce kontrakcije, tako da mi nije dao da se vracam kuci. Srecom i mm je bio u gradu a ne u Zemunu, pa je stigao na porodjaj  :love32:

Ekipa na porodjaju je bila super, Bojovic nije radio nista osim sto me dva puta pregledao, vodenjak mi prokinuli tek na 8 cm... Nisam se ni javila sve do napona  :think: a oni su mi bas tesko pali, valjda zato sto je krupna beba. Brinula me je a i njih vena u kombinaciji s napinjanjem, srecom nije se nista dogodiloč. Babica mi je bila genijalna (osim sto izgleda ko mesar  :lol: ), atmosfera super, iako je bilo prepouno porodiliste u roku od pola sata porodilo se nas 4!
NIsam ni secena nije bilo ni ruptura, ni revizije, ma, milina :dance1:
Jedino sto mi se nije dopalo sto sad nismo bili u petici onoj posebnoj sobi s fensi krevetom, gde je ipak intimnija atmosfera, nego u boksu, ali boze moj, opet je bilo super.
Od kade sam odustala odmah posle konsultacija s Bojovicem, i u pravu je ko zna sta bi tek topla voda napravila  :nokti2: a realno nisam ni imala kad, provela sam ukupno 2,5 sata u porodilistu (i dva sata posle).
Malo me nervira sto sam u onoj frci dozvolila da mi je sklone odmah, nisam stigla ni da joj dam da siki, ali su mi je bar stavili na grudi...

Sve u svemu, iako je bolnica u jadnom stanju - svedske pelene su im pocepane i dronjave, posteljina se ne menja, jer nemaju drugu, ipak su divni, za 4 dana tamo niko se nije ponasao bezveze, niko nije pametovao, svi su bili super.
I tako, bas sam zadovoljna i  srećna i nekako, spokojna  :love32: :girl_smile:

Lani

Divno lingić, sve je super prošlo.  :love32: :kiss1:
Kako ti se zvala babica?

Despina

A, L, S

senka

Quote from: linga on June 01, 2011, 04:35:06 PM
I tako, bas sam zadovoljna i  srećna i nekako, spokojna  :love32: :girl_smile:

:girl_in_love:

kako su "veliki" reagovali  :)
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Gost51

kako divno zvucis, linga
tebe bas treba citati
:kiss1:

jel

linga  :bighug: spokojna mamita na treci
:clap:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

disco2000