Aqua park Jagodina 2011

Started by Deda, June 16, 2011, 03:50:15 PM

Previous topic - Next topic

Margarita

Quote from: Finalina on August 20, 2011, 10:52:02 PM
mardz, ekstra! .... bicete zadovoljni .... i plizz uzmi plisanu igracu od gazdarice, M zaboravila :)

obavezno! :)

Praslin

Išli smo i ove godine  :dance1:
Nedelju dana... i bilo nam je malo  :girl_cray:

Proveli smo se divno najviše zahvaljujući društvu.
Išla sam sa prijateljicom (koja se ovde nedavno registrovala kao Cvarak), i vodile smo decu (ja jedno, ona dvoje). Tamo smo upoznale Dedu i njene klince i bilo nam je mnogo lepo, mada opet prekratko  :shout:

Što se akva parka tiče, utisak mi je malo slabiji nego prošle godine. Po meni, najveći je problem što ljudi tamo jednostavno nemaju baš žicu za ugostiteljstvo. Srele smo previše neljubaznog sveta za tih nedelju dana i ozbiljno razmišljamo da se ne vratimo sledeće godine u Jagodinu.

Odmah da se ogradim - ljudi od kojih smo iznajmljivali kućicu su divni, Deda i klinci u divni i još neki drugari koje znamo iz Jagodine su nam boravak učinili divnim  :girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:

Ali zaposleni u akva parku kao da su ljuti na turiste što dolaze da im ostave pare  :crazy:

Glavna prednost akva parka je što je stvarno sve čisto. I to je, nažalost, živo čudo za naše prostore.

Glavna primedba je bezbednost:
- nigde nije označeno od kog uzrasta i do koje kilaže se može na koji tobogan. Tipovi koji stoje da propuštaju ljude na tobogan puštaju ljude krajnje nediskriminativno, pa sam na prilično opasnim toboganima videla malu decu sa rukavčićima i sl., a videla sam i da se tri konja od po min. 90kg spuštaju zajedno na gumi na onom najvećem toboganu (inače je guma predviđena za dvoje) - zamalo da ljudi ispadnu sa tobogana, izubijaše se načisto.  :(
- jedan od dva toaleta ima najklizavije moguće pločice, na na stepenicama na ulazu nema gelendra, pa sam danima gledala kako ću tamo da slomim kičmu.

Druga primedba je za hladnu vodu. Voda je pristojne temeprature samo u olimpijskom bazenu, u ostalim je prilično hladna, a u onom bebećem je ledena.

Cene su previsoke - flašica of 0,5l vode je 100din.

Zaposleni su prilično neljubazni. Moja drugarica je zamalo slomila vrat na ležaljci koja je bila polomljena. Kad se požalila momku koji je zadužen za ležaljke on je odgovorio: "Nisam je ja polomio... ma boli me dupe..." i samo uzeo tu istu ležaljku i prilonio uza zid da neko drugi tu legne  :fool:

Uz sve to, čini mi se da se Jagodinci ne snalaze najbolje u ulozi domaćina turističkog centra. Bilo je dosta primera neprofesionalnosti u ugostiteljskim objektima i sl.

Sve u svemu - u Jagodini je zabavno, akva park je lep i čist, ali treba otvoriti četvore oči i kupanje ne dolazi u obzir ako nije vrućinčina.
Jagodinci su (izvinjavam se sada, ali to je moj utisak trenutno) ili preljubazni i divni, ili nadrndani baksuzi, ali definitivno nemaju još uvek onu poslovičnu ljubaznost koja je tipična za turistička mesta.
Svakako ću da proverim kakav će biti ovaj akva park u Bačkom Petrovcu jer će on imati termalne vode i možda ipak neću doći sledeće godine u Jagodinu... ili možda odem na dva dana da se vidim sa Dedom  :love32:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco