Main Menu

Solarijum- da ili ne ?

Started by Ela, August 01, 2011, 08:53:04 PM

Previous topic - Next topic

rafa

Isla sam davno u solarijum, ne precesto ali po par setova godisnje da imam blago preplanuli ten. Ne znam, poslednji put mozda pre 13-15 godina,
Iako mi je prijalo, nikad vise, veliko ne.

Ranije sam obozavala suncanje i mazala se samo uljem, iako mi je ten takav da obavezno prvo crveni. I nikad ne pocrnim kao ciganka, posle celog leta sam blago cokoladna.
Sad nisam na plazi bez z. faktora bar 30, obicno 50. Nikad se ne suncam, samo sta uhvatim u vodi i ispod suncobrana. Ok, mogu da se suncam u 18-19h sati popodne, tad mi ponekad i prija mada sam tada uvek u vodi.

Volim blago i zdravo preplanuo ten, ali to moze da se postigne i kremama.
Mada mi vise ni on nije toliko vazan kao nekad, naucila sam da volim sebe i kad sam bela.  :lol:
Grozim se kad vidim tamno do crno kvarcovanu kozu u bilo koje godisnje doba.  :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Saska

Meni je, unazad par godina,  sunce počelo jako da smeta i to tako da se toliko unervozim, a ako provedem sat vremena na suncu bez šešira (a bogami ponekad i kad imam nešto na glavi), obavezno me posle boli glava.

Na solarijum i dalje ne pomišljam.

Deda

obozavam da pocrnim  :girl_cray: . Isla sam nekad u solarijum, pre 10-ak-15 godina, vise ne . Na moru se pazim , NISAM na najjacem suncu ali volim kad me ogreje  :-[
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

monochrome

da li sam ja jedina na svetu, sto voli da je bela :rofl:

cici

Nisi pazljivo citala :P i ja volim, ali ne ocajavam i kad dobijem boju.

monochrome

Quote from: cici on June 10, 2012, 08:23:09 PM
Nisi pazljivo citala :P i ja volim, ali ne ocajavam i kad dobijem boju.

pa to...bas tako :kiss1: :rofl:

NikkiL

Sto se mene tice ova tema moze da se zove i "rak koze - da ili ne?". Jer su solarijumi dokazani karcinogeni, nema sigurnih solarijuma i svaki je stetan a svaka "preplanulost" i lep izgled ce se posle naplatiti dehidratacijom koze u najmanju ruku, o tome koliko je lepota i preplanulost bitna na onkoloskom odeljenju da ne pricam...

Solarijumi bi MORALI da budu zabranjeni za mladje od 18 godina, ali oko toga se i ovde jos uvek vode ratovi tek polako pocinju da zabranjuju malo po malo...

Ja sam isla u mladosti (ludosti) pre jedno 10tak godina nekih 5-6 puta i jesam bila lepa i preplanula ali mi se koza strasno susila...posle kada sam saznala sve sto sada znam kosa mi se na glavi digla.. dalje od toga, nemojte se zezati sa zdravljem.  :(
CyberPsihologija Blog
Dekoracija torti i kolaca

Angela 27.10. 2002
Konstantin 03.01. 2006

linga

Ja nisam nikada bila u solarijumu, nije me to ni privlačilo a i znam posledice tako da...
Ali, evo vidim ovde u Batajnici, ima brat bratu 30 kozm. salona i solarijumi su im kao na traci  :( puni.