Main Menu

Cupkalica za depilaciju

Started by vrana, August 28, 2011, 05:29:34 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

disco2000

Eh, kako drugacije iz vatreno crvene u ledeno plavu?! :lol:

emge

rafa

Ja sa 12, sampion.  :diva:
Ja plakala kad su me osisali na keca, tata se odusevio, govorio da sam prelepa.  :rofl:
Citaj - konacno dobio sina.  :lol:

Vrano, meni si zaista bila prelepa.  :kiss1: :innocent:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Lepo ti je stajalo vrano.  :bighug:
Ja jesam imala kratku kosu u nekim periodima života, poslednji put pre petnaestak godina ali nikad ovako kratku.

vrana

Hvala  :kiss1:

Meni sam ipak sada lepsa, ne bih se sada opet izlagala takvim eksperimentima  :turpija:

Mozemo slobodno da nastavimo o frizurama, nego samo da iskoristim trenutak da se malo vratim na temu da vam kazem da sam se obrijala. Nije mi bas bilo zgodno i nisam imala bas dobar pogled, tako da mi polni organ dosta avangardno izgleda, ali bar sam donekle resila problem :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Glitter

ja ne racun to sto me je otac osisao na prekratko kad sam imala 4 jer nije mogao da mi raspetljava kovrdze ujutru za vrtic, nikad vise posle toga nisam imala kovrdzavu kosu :'(

rafa

vrano, za avangardu  :lol:
a ako ti ne smeta ta vrsta intime, mogao bi tm malo da pripomogne  :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Glitter

vrana

Smeta mi ta vrsta intime, u prosloj trudnoci sam se opirala do poslednjeg trenutka da ne postanemo previse intimni, if you know what I mean...

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ja bogami ni sa jednom vrstom intime nemam problem.  :lol:

linga

Quote from: Lani on September 01, 2011, 12:41:43 PM
Ja bogami ni sa jednom vrstom intime nemam problem.  :lol:

Takodje :rofl: jedno me je sad treci put izdao, zbog vene se uplasio i nije mogao da sredjuje "ljubimicu" pred porodjaj :))

Finalina

linga, carice!! :rofl:

... dobro je kada nema blama, uostalom zajednicki porodjaj ( i sve pre toga :D ) dovoljno idu u prilog primerima dobre prakse  :lol:

Lani

Ma koji blam, vodila ga dva puta na porođaj, nema tu više blama. ;D

Finalina