Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Ne zna se koje su vam lepse!!!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

stacka

Ovo su Aleksine kupljene pre mesec dana, koje jos uvek nije obuo, jer, pogadjate, imamo isti problem kao i prosle godine sa svom novom obucom, izuzev patika koje mu kupujemo vec 3. put iste :wall:

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Ja se kajem što nisam kupila spenserice za jesen Janku. Mada očekujem da će mu noga ovog leta porasti nepredvidivo, jer više od godinu dana miruje:hm:

Stačka, kako ste beše prošle godine rešili problem?
Janko 23.7.2002.

stacka

Sakrili svu staru obucu i objasnili mu da su se cipele/patike/sandale uzelele mame i tate jer dugo nisu bili sa njima i da su zato otisle i da su ove dosle umesto njih.
Moracu istu taktiku da probam da primenim i sada, bas me smara tolika odbojnost prema svemu novom.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Quote from: stacka on May 17, 2009, 09:26:42 AM
Ovo su Aleksine kupljene pre mesec dana, koje jos uvek nije obuo, jer, pogadjate, imamo isti problem kao i prosle godine sa svom novom obucom, izuzev patika koje mu kupujemo vec 3. put iste :wall:

prelepe su...kod nas ih nema, imam jedan jedini model u nasem broju  :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:
ne znam da li mi je kasno da cekam da dodjem u bg

Glitter

Quote from: stacka on May 17, 2009, 12:08:10 PM
Sakrili svu staru obucu i objasnili mu da su se cipele/patike/sandale uzelele mame i tate jer dugo nisu bili sa njima i da su zato otisle i da su ove dosle umesto njih.
Moracu istu taktiku da probam da primenim i sada, bas me smara tolika odbojnost prema svemu novom.
ja sam najgora, mog sam naucila da je nesto fensi  :-[
i sad nove gace su fensi, nova obuca je totalno fensi, i sve tako :D

stacka

Quote from: Glitter on May 17, 2009, 12:20:10 PM
ja sam najgora, mog sam naucila da je nesto fensi  :-[
i sad nove gace su fensi, nova obuca je totalno fensi, i sve tako :D
Ja jedva cekam da ovaj dodje u fazu da skapira sta znaci fensi, mislim da ce mi biti mnogo lakse :lol:

Ove su kupljene u Merkatoru, tada je bilo jos velicina. Kad budem isla sledeci put mogu da bacim pogled da li ih ima, samo mi reci koji broj malac nosi?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Quote from: stacka on May 17, 2009, 12:24:23 PM
Ja jedva cekam da ovaj dodje u fazu da skapira sta znaci fensi, mislim da ce mi biti mnogo lakse :lol:

Ove su kupljene u Merkatoru, tada je bilo jos velicina. Kad budem isla sledeci put mogu da bacim pogled da li ih ima, samo mi reci koji broj malac nosi?
28 u ssustini mi je bitno da ima vise od jednog modela u ovom broju, hvala  :kiss1:

irma

Quote from: stacka on May 17, 2009, 09:26:42 AM

hej i Irinine su slicne  :clap: ustvari, slicno izgledaju, samo su njene one za prohodavanje... iako dete vec trci, (paranoicna) ja sam smislila da do 2 godine treba da nosi takvu obucu  :-[

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Elanor

Quote from: irma on May 17, 2009, 05:24:50 PM
hej i Irinine su slicne  :clap: ustvari, slicno izgledaju, samo su njene one za prohodavanje... iako dete vec trci, (paranoicna) ja sam smislila da do 2 godine treba da nosi takvu obucu  :-[
ja mislim da dete treba da nosi takvu obucu dok god takva obuca moze da se nadje u prodavnici :-[
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

A na šta mislite kad kažete za prohodavanje?
Janko 23.7.2002.

Elanor

Quote from: AnaK on May 17, 2009, 06:22:56 PM
ja mislim na falcotto liniju by naturino. ma iste su kao i mnoge kasnije (i ove ciciban sto je glitter postavila).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

irma

ja na ono sto mi kazu prodavacice   :rofl: u cicibanu imaju odvojen deo za prohodavanje i ja k'o pravi streber pravac tamo  :-[

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Lani

Ovo su naše nove od juče

Glitter

Quote from: Elanor on May 17, 2009, 06:20:27 PM
ja mislim da dete treba da nosi takvu obucu dok god takva obuca moze da se nadje u prodavnici :-[
:good: :good: :good:
Quote from: AnaK on May 17, 2009, 06:22:56 PM
ciciban konkretno ima crvenu tufnu na djonu, inace je dublja i malo cvrsca obuca...