Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: cici on June 09, 2010, 09:37:30 PM
Sve joj je široko.
probajte frodo, ne znam koliko je to usko stopalo

cici

Quote from: nelly on June 10, 2010, 12:13:47 AM
Staša je jedne godine nosila model kod kojih se gornji deo preko prstića lepio na čičak i bile su divne.
Imala je i ona pa kad stegne do kraja onda joj se usecaju pa napravi rane, ako ostavi šire to sve landara oko nje.
Quote from: Glitter on June 10, 2010, 09:27:05 AM
probajte frodo, ne znam koliko je to usko stopalo
Uže nego što je prosečna širina stopala kod dece.Nismo probali Frodo, videla sam da ima lepih modela.Samo da nadjem u kojim prodavnicama ih ima.

Hvala za info o Trefu.

limun

Pretpostavljam da mi je Sofija bliska sa brojem  :D, a kako takodje kuburim sa uskom nogom, predlazem da probate, ako niste grubinove sandale, onaj model sto ima samo dugme izmedju prstiju. Odlicne su i nisu tako siroke.

Geox sandalice sa kaisicem na cicak preko prstiju mislim da se prave samo u manjim brojevima. Proveri svakako ali...

limun

Pogledaj i Pettit Pettone sandalice (ne znam kako se tacno pise) u Uscu, prosle godine su imali i "uze" modele.

cici

Išla ja jedan dan sama da vidim šta ima, ali moram da nju povedem.Već vidim da ću da se nerviram.
Od Cicibana smo odavno odustali a u Geoxu mi se ne daju 7-8000 hiljada za sandale.
Ne znam koji ti broj nosiš ali njoj već treba 36, 35 joj je skroz taman.

cici

I da dodam da i ja imam isti problem sa uskom nogom :rofl:

Lani

Quote from: liknik on June 10, 2010, 09:09:06 AM
Ove japanke sa dugmicima su prelijepe. Koja je to marka?

Chicco  :)

anelore

Ja opet k'o Svaba tralala - probaj i Oviesse. Savi su njihove sandale ove godine bile po duzini taman, ali preuske, cicak mu je dolazio samo do pola stopala, a on nema ni presiroko stopalo, ni previsok ris.

limun

Quote from: cici on June 10, 2010, 10:35:17 AM
Išla ja jedan dan sama da vidim šta ima, ali moram da nju povedem.Već vidim da ću da se nerviram.
Od Cicibana smo odavno odustali a u Geoxu mi se ne daju 7-8000 hiljada za sandale.
Ne znam koji ti broj nosiš ali njoj već treba 36, 35 joj je skroz taman.

Za Geox idi u SC, tamo su imali proslogodisnje modele po upola nizim cenama.

Pretpostavila sam da nosimo 36  :D

Beatrix Kiddo

Samo citam i  :crycry:  kakav izbor imate
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

cici

Quote from: limun on June 10, 2010, 11:52:46 AM
Za Geox idi u SC, tamo su imali proslogodisnje modele po upola nizim cenama.

Pretpostavila sam da nosimo 36  :D
Hvala,  toga se nisam setila :kiss1:

cici

Konačno smo i to obavili posle jedno 15 pari isprobanih sandala.Petit Petons ima slatke modele koji jesu uži ali samo do broja 34.U Geoxu u SC joj je sve bilo široko, manje ili više ali široko.Chicco pravi do broja 34.
Uzeli smo ove, bile su na sniženju. Broj 37  :crycry: :crycry: :crycry:
http://www.ecco.com/sr/sr/kolekcija/deca/girls/71923/01411/detail.do

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

cici, bas su  :girl_in_love:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it