Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Ivy

Quote from: zelena on November 03, 2010, 01:04:41 PM
Martin ima ove sive, nijesu bas identicne, proslogodisnji model. Bas su mu udobne i voli da ih nosi, samo se nama brzo odlijepila ta guma sto ide preko prstiju, mada obucar je brzo to sredio. Ne znaci da je do kvaliteta, znas i sama kakve su nama zime.

izgledale su mi "kruto" ali nisu:) prosle godine je jedne Polino samo jednom obuo i vise nikad nije htio da ih obuje...ove nosi rado:)

ove braon nosi najvise, dopadaju mu se zbog vezica  :crazy: ...ne da nam da ih skratimo... em su duple, em predugacke...

nelly

meni obuća u zari uopšte ne daje neku sigurnost-ne znam zašto :think:
nisam kupovala da bi imala loših iskustava...
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

anelore

Ja imam OK iskustvo, Sava je nosio njihove patike, i uglavnom - koliko para toliko muzike. I ja sam gledala njihovu obucu za Savu ove godine, ali mi je ono sto mi se dopalo delovalo previse tanko tj. delovalo da ne bi mogao da ih nosi kad je oko 0 stepeni a nema snega, pa sam odustala.

zelena

Imamo dosta obuce iz Zare i uglavnom su neudobne, narocito baletanke, lakovane, sto moje, sto Janine, ali ove sto je Ivy postavila su bas udobne. Martin je dovoljno veliki da prepozna i da objasni sta fali obuci i bas je probirljiv, a ove bas voli da nosi. Nosio ih je cijelu proslu zimu i ovu ce (posto mu noga nije rasla, a u super su stanju, izuzev ovog lijepljenja kod obucara).
A cini mi se i da od oka mozes procijeniti sta njihovo valja. Imaju dosta obuce sa tvrdim djonovima, one koje djeluju ukoceno.
Meni se dosta njihovi modeli svidjaju, pa proberem,  ai cijene su dosta povoljne.
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Lani

Iva je isto do sada imala par Zarinih cipelica ali uglavnom je to nešto što se nosi retko i po par sati (svečane baletanke, teksas čizmice i sl.). Ne deluje mi preterano udobno njihova obuća, to je jedini razlog.

Ivy

Ja sam njemu cipele trazila desetak dana, prvo sam vidjela ta dva para...pa sam sve drugo obisla, nista mi se nije dopalo i vratila se u Zaru... Polino svake godine ima iste modele,  bar kod nas....one od prosle godine nije rado nosio, valjda mu nisu bile udobne :ces: ....za ove se ne buni...

sive su komplet "postavljene" unutra, a u braon nije samo dio sa strane...ali toliko su mi se dopale da sam kupila i sestricu (za mladjeg nije bilo broja) ...da je bilo broja za "velike" i mm bi ih dobio  :rofl:

cici

Ivy možda nisi dobro gledala, mora da ima i za velike dečake :lol:

Mi ove godine uzeli dečaku Pavle cipele, nikad nismo pre.Za sad se dobro drže, ali su ga nažuljale na peti :crycry: uvek ga sve nažulja.Sad ih nosi ništa ga ne žulja.

dmi

Quote from: Lani on November 04, 2010, 10:08:18 AM
Iva je isto do sada imala par Zarinih cipelica ali uglavnom je to nešto što se nosi retko i po par sati (svečane baletanke, teksas čizmice i sl.). Ne deluje mi preterano udobno njihova obuća, to je jedini razlog.

tesa je imala u dva navrata neke njihove patikice, bas dobre, mekane i udobne
a ovog leta su imali fenomenalan model koznih belih sandalica, savrsenih, sa onim jastucincima na dabanim ma predivne ali smo vec kupili bili sandale pa je ostala bez njih

inace sva njihva obuca koja ima djon kao flis papir je jezivo neudobna
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

AnaK

Pre 2 dana su Janku čarape bile vlažne u Ecco cipelama. Prošle godine se u Geox to nijednom nije desilo. Isti su cenovni rang, i od sledeće godine se vraćamo Geoxu.
Janko 23.7.2002.

janavi

Vanja juče dobila ove (fotka je bez blica, nisam još odnela FA na servis)

cicibanke
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

anelore

Vidi sam kupila ove na snizenju danas, samo se nadam da joj je broj dobar, veceg nemaju u toj boji.
http://www.6pm.com/garvalin-kids-102354-infant-toddler-lavender-pearlized