Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Lani

:-[
Imamo malu i debelu nonu :wub:

stacka

Quote from: Lani on May 18, 2009, 01:25:52 PM
:-[
Imamo malu i debelu nonu :wub:

Videla ja sliku none, diiiivna jee :girl_in_love: :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

hypolina

Ja sam se isto iznenadila sto je tako mali broj.  :love32:
Mislila sam Niki da uzmem i Falcotto Naturino one klasicne duboke za jesen i bila si me bacila u rebus sa vasim brojem.

Nika ipak ima dugu i jezivo uzanu nogu. Uzecu joj 22 i nadam se da ce joj biti dobre.

Glitter

hypo te ciciban platnene su ok, za prasinu i vukljanje po dvoristu, cena im je takva jer je platno ali su ok

Oli

Da,skroz su ok!
Imaju cvrstu petu i ulozak!

hypolina

Oli, Glitti- Hvala!!! Uzecu joj jedne da joj budu za sportsku varijantu.  :D

Gost51

Dawn

Te ciciban uopšte nisu loše, Ana je prošlog leta iznosala jedan par, bile su isto oko 1300.
Hypolina, ako nisi otišla, vidi šta imaju u broju 27 :)

janavi

meni te platnene ciciban izgledaju po obradi skoro kao njihove patofne, koje otprilike toliko i koštaju
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

Quote from: janavi on May 18, 2009, 03:55:44 PM
meni te platnene ciciban izgledaju po obradi skoro kao njihove patofne, koje otprilike toliko i koštaju
patofne su skoro 2000 dinara i bas sam u prodavnici napravila tu opasku da je slicna cena kao patofne, a na to mi je cura rekla da se ljudi zavaravaju cenom i da kucnu patofnu nista ne moze da zameni

emge

Kupila sam Marti u Cicibanu ljetnje sandale - neke rozo-bijele, otprilike ovaj model:

Za 2990 din (model od prošle godine). U YUBC-u uvijek imaju po nešto od prošle godine po povoljnijoj cijeni. Sad te iste koštaju 4290 din.

janavi

jel bilo i većih brojeva? 31? :mrgreen:
odoh ujutru do YUBC-a
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

emge

Bio je broj 27.

Da li ima još neki model na sniđenju ne znam, ali nama se ispati da tamo pogledamo :)
Imamo 5 min pješke do tamo :D

AnaK

Janavi, baci pogled i u prodavnici na uglu Vrtlarske i Bežanijske (tik do Petrovića) - mislim da i oni imaju snižene prošlogodišnje modele.
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on May 18, 2009, 09:02:14 PM
Janavi, baci pogled i u prodavnici na uglu Vrtlarske i Bežanijske (tik do Petrovića) - mislim da i oni imaju snižene prošlogodišnje modele.
oki
ja sam tamo jesenas kupila neke al po punoj ceni ;)