Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Znam tačno šta je ostalo, jesu previše zatvorene. Čuh da je u Merkatoru u Geoxu počelo sniženje, može da se desi da je cena približna onoj u outletu.
Janko 23.7.2002.

Dawn

limun

U Geoxu u Mercatoru ima solidan izbor i devojackih i momackih sandalica i sve su po snizenim cenama cak i ovogodisnji letnji modeli. Ima i vise i manje zatvorenih. Broj 35 u obe varijante smo platili nepune 4000, a manji brojevi su jos jeftiniji. Naravno ima i za skoro duplo vise. Inace, prodavacica se "kune" da imaju najbolji izbor od svih svojih prodavnica.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maxic

Da i ja trazim sad sandale Milosu, ima duboke patike i crocs , sandale od prosle mu male, plitke patike nece da nosi jer se vezuju. Ne znam ni koji broj da mu kupim. A nece ih puno ni nositi, oni uglavnom ljeto provedu bosi i u crociscama. Ali mi je jutros dig'o pritisak, jer u vrtic ne moze u istim.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

Iva juče videla Crocs u Ušću, navalila da joj kupim ali sam odolela, zasad. Meni se ne sviđaju, šta znam...
A i njoj se sviđaju najviše zbog onih ukrasa što mogu da se kače po njima.  :nevermind:
Jel se znoje nožice u tome maxic?

maxic

Pa navodno u originalnim ne bi trebalo, tako su ih reklamirali. Ja nisam primjetila da im se znoje,  ja sam imala nekada davno laznjake, i znojile su se bas.
Oni obozavaju, zato sto se lako naticu, suse, bas su prakticne.  Za nas su stvarno zgodne, jer oni udju i izadju iz kuce jedno milion ipo puta. A da su ruzne, jesu.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

Ove su originalne, vidim po ceni.  ;D
Hvala draga.  :kiss1:

AnaK

Mango mnogo voli Crocs za decu i odrasle, vidim da je prešla na originale :) Janko ih isto obožava, mada mi nosimo kineze.
Janko 23.7.2002.

anelore

Sava ih isto bas voli, mene su jedne Skechers spasile u porodilistu.
Njegove su jedne kupljene u Veru prosle godine, sad ih nosi na placu jer su malo male, a druge smo kupili u Peackok's-u za 500 dinara. Ja nesto ne primecujem da mu se noga nesto narocito znoji.
I meni su bile mnogo ruzne, odvratne zapravo, sada su mi manje ruzne, i naucila sam da cenim njihovu prakticnu stranu - odrade posao jednih solidnih kucnih letnjih papuca i jednih japanki.

Vila

Male crocsice su lepše od velikih, one Dušanove su mi čak bile slatke, a velike su groooozne :rofl1:
Dušan je imao tamnije tačkice na stopalima, tamo gde su se nožice osunčale kroz rupice na crocsicama :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Finalina

imamo jedne dečije, original, dobijene na poklon i tuča je oko njih :rofl:

Quote from: anelore on June 02, 2011, 01:47:13 PM
I meni su bile mnogo ruzne, odvratne zapravo, sada su mi manje ruzne, i naucila sam da cenim njihovu prakticnu stranu - odrade posao jednih solidnih kucnih letnjih papuca i jednih japanki.
potpis

AnaK

Ja se sećam kad sam prvi put videla Crocs - na Zvončici (akka NIki :)) pre par godina. I nisam mogla da verujem da neko to nosi :) U međuvremenu, više mi stvarno nisu ni ružne, nosim ih uveliko, i to i van kuće  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on June 02, 2011, 02:26:33 PM
Ja se sećam kad sam prvi put videla Crocs - na Zvončici (akka NIki :)) pre par godina. I nisam mogla da verujem da neko to nosi :) U međuvremenu, više mi stvarno nisu ni ružne, nosim ih uveliko, i to i van kuće  :girl_haha:
ja po kući samo, al su najudobnije što sam ikad obula ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Saska

Kod nas samo mm ne nosi crocs, Mini su ovo druge, meni prve, al ih nosim već treću sezonu. Čak mi više nisu ni ružne, a praktične su jako.