Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

rafa

Meni su sada samo malo ruznije nego na pocetku. I to decje, nase su i dalje estetski odvratne, mada ih vise niko u kuci ne nosi.

Mislim da originali i nisu toliko strasni, deci smo ih kupovali jednu ili dve sezone i cinilo mi se na dodir da je ona plastika, ili sta je vec, ok i da nije 'zapaljiva'.
Oni kineski laznjaci koje je mm jednom prilikom nama dovukao odnekle su mi toliko neudobni, kuva mi se noga u njima, znoje mi se noge, lepi se, ne mogu uopste da ih podnesem na sebi.  :girl_cray: Mada ja leti mogu bilo sta osim japanki.

Sve u svemu, i dalje nisam fan.  :-[
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

janavi

meni uvek hladno po nogama, valjda su mi zato dobre :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Mi  jedini nemamo  :diva: :rofl: meni su i dalje ružne, deca ih ne konstatuju i tako :rofl:

janavi

dođe mi da odvojim crocs temu ;) :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Hvala na mišljenjima.  :)
Pa kupiću joj onda, svakako joj trebaju nove papuče/gumenjaci/ili nešto u tom stilu za leto.

cici

Mi kupili na onoj akciju u Petit Petons, jedne sandale i jedne za jesen oba para za Andriju.Rekli su da će i u julu imati neku dobru akciju.

Lani

Super cici.  :) Ja ništa onaj dan nisam uzela. Ušla da vidim, mm i Iva krenuli da gunđaju da im je dosadno  :hm: pa se i ja smorila i izašla. Imaju baš lep izbor bebećih cipelica, Uni će vrlo brzo trebati cipele za prohodavanje.

cici

Bilo je lepih sandala za devojčice brojevi oko 30.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Finalina

koja je to radnja "Petit Petons" i gde? ... zvuči mi poznato

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

limun

nosimo crocs i volimo, i vise ih ne dozivljavamo kao ruzne. Na moru ih takoreci ne skidamo, ali se ipak ne odricemo ni sandalica, japanki i sl. Crocs deci pakujem i za rekreativnu i za po sobi i do bazena, brzo se suse, peru po potrebi .....