Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Divne su sve patičice. :girl_in_love:
Mi smo prošle nedelje kupili nove crocs, ovakve kao sa linka crvene, pošto smo stare izgubili u povratku s mora. :hm:
http://www.crocs.com/crocs-kids-baya/10190,default,pd.html?CAWELAID=945179453

edit: Sad su crocs na sniženju 20% u Ušću, koga zanima.  :)

maxic

Jao AnaK, preslatke su. Ima ih divnih i sad prave zip zatvarac sa strane za klince, ali moji nece da nose :crycry:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Dawn

AnaK

Jao jao jao  :love32: Dawn, usvoji me, i obuvaj me  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Lani

Margarita

stacka

Blago vama kad mozete ovako u vrtic  :girl_in_love: kod A. insistiraju na patofnama.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Pa ja nisam razumela Dawn da su umesto patofni :) nego kao nove patike za vrtić.

anelore

Dawn, divne, divne  :girl_in_love:
Stacka - stvarno? Sava odavno ne nosi patofne, kao ni druga deca - nose se dosta crocs tj. neke slicne i grubinove papuce ili sandale, devojcice nose neke baletanke-papuce. Ja planiram za Savu da na kraju leta dobro operem sandale za ovu godinu i to ce mu biti papuce za vrtic. Sada nosi slicne proslogodisnje. Iskreno, ne vidim svrhu od nosenja patofni, cak ni zimi, jer je u vrticu toliko pretoplo da bi Save noge sigurno bile mokre. Osim toga, oni sada imaju 5 godina, nije da ih bas vaspitacice sve listom obuvaju pa da im je smor ako nesto treba da zakopcaju ili vezu pertle. Za jaslice razumem, to se najlakse obuje, ali za vrtic ne.

Lani

Iva zimi ima štofane patofne, ali na kaiš ne na rajsferšlus.
A leti nosi neke ovakve

stacka

Aleksina grupa je mesovita, verovatno im je tako lakse, pojma nemam.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

malac ima ciciban patofne, trenutno one letnje otvorene, ali u grupi nisu obavezne, vidjam decu sa onim pijaca kroksicama, papucama &co

Dawn

Starkice su za odlazak u vrtić, a u vrtiću kad je toplo Crocs, a zimi neke patofnice...

Deda

A kod nas ne moze Crocs ni papuce, samo patike i patafne da se ne saplicu i da bude cvrsto za fizicko
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006