Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Kod Ive u vrtiću ne mogu papuče, klompe i sl. Crocs deca ne nose u vrtiću već samo napolju.
Znači, ne moraju striktno patofne ali mora noga da bude stabilna, to što kaže Deda.

maxic

Quote from: Lani on August 30, 2011, 04:31:08 PM
Kod Ive u vrtiću ne mogu papuče, klompe i sl. Crocs deca ne nose u vrtiću već samo napolju.
Znači, ne moraju striktno patofne ali mora noga da bude stabilna, to što kaže Deda.
Kod nas u onom vrticu ( sto ne znam hocemo li ici) stigao spisak sa stvrima, treba da imaju papuce tipa kroksica,  pa onda jos i patike za zumbu, pa zimi i cizme .  E sad da ja ne znam da su prosle godine izasli ukupno 5 puta zimi, i da nema sanse da se prezuvaju, jer je prostor za odlaganje jakni i dzidza premali, a da oni nose na gornji sprat svoje patike pa da se za tih pola sata zumbe obuvaju sami i izuvaju, tesko mogu da povjerujem. I sad treba da kupim jos tri para obuce, da im sjede tamo, kao i prosle godine.... A ljeti ne mogu crocs, japanke....  nema to bas meni nekog smisla, prakticno, teoretski ima.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

janavi

kod nas neka deca imaju kroks, Vanja ne ume da ih nosi, mogla bih da joj kupim neke one na pijaci za par stotina dindži, da probamo

a inače može šta ko hoće, ali da je samo za tamo, tako neki nose ortopedske cipele, neki sandale, patofne, kako ko
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Gost51

anci otkako je vruce nosi crocs

AnaK

Reče mi koleginica da u Geox outletu u City passage-u ima veliki izbor jesenje i zimske obuće za decu, po cenama od 2.990-3.990.
Janko 23.7.2002.

Lani

Jao ovo je super info  :clap:  :kiss1: Nama trebaju i nove za jesen i nove za zimu, noga porasla za skoro dva broja. :girl_in_love:

AnaK

Samo požurite, moje iskustvo od prethodnih sezona kaže da se jako brzo pročuje i rasproda :)  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

AnaK veeeliki  :kiss1:
Bili danas i kupili preslatke cipele i preslatke čizmice.  :girl_in_love:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dawn

Quote from: Lani on October 07, 2011, 07:17:37 PM
AnaK veeeliki  :kiss1:
Bili danas i kupili preslatke cipele i preslatke čizmice.  :girl_in_love:

Bez slika ne priznajem kupovinu :crazy:

Lani

:crazy:  :lol:
Sutra slikam pa kačim.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

emge

Lani, super da ste našli.
Mi bili isto, kupili čizme za snijeg (ono kao gorotex varijanta) ali za 4990din, što za geox jeste dobra cijena, ali nije prejeftino.

Finalina

edit : omasila temu  ;D

cici

Deda

Prelepe su ali si promasila temu  :girl_blum:, ovde se prica o decama  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006