Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Ceca

Stacka divne su,reci mi da li su to cipele ili patike, mislim da li mogu po hladnijem da se nose ili su debljine kao starke, tako mi nekako deluju na slici?
Dusan 05.08.2005.

disco2000

stacka

Mi smo njemu uzeli za prelazni period, deblje su od starki definitivno.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

linga

Divne su Stacka!
MOje veliko dete trazilo starke za prolece  :girl_haha: jedva cekam da zadjemo u Converse, znate kakvih imaa  :girl_in_love:

Vila

Diiivne!
Mi Kseniji uzeli kanađanke na Limundu, nove, crne, skroz fancy :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Dawn

Quote from: linga on February 19, 2012, 07:38:27 AM
Divne su Stacka!
MOje veliko dete trazilo starke za prolece  :girl_haha: jedva cekam da zadjemo u Converse, znate kakvih imaa  :girl_in_love:

U BnBoss outletu u Batajnici ima super Converse outlet, mi smo tamo kupili Ani neke blesave.

monochrome

Quote from: linga on February 19, 2012, 07:38:27 AM
Divne su Stacka!

zna dete sta valja  :clap:
obavezno da postavite slike :)

cici

Quote from: Dawn on February 20, 2012, 11:01:29 AM
U BnBoss outletu u Batajnici ima super Converse outlet, mi smo tamo kupili Ani neke blesave.
Ima, i super su cene.

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

AnaK

Jao, divne  :girl_in_love:

Janku su neophodne, hitno. Moram da vidim stare modele Geox.
Janko 23.7.2002.

Lani

Mirka kako su medene  :girl_haha: :love32:

Da vas pitam nešto, znam da je vas par pominjalo kako biste kupovali deci Deichman šuškave čizme za sneg... jel uzimao neko i kakva su iskustva?
Mi smo uzeli Ivi pred Zlatibor kao čisto da joj se nađu pored njenh redovnih čizmi ako zatreba, obula ih je jednom i noge su joj bile potpuno mokre, kad kažem mokre mislim natopljene.  :o :crazy: Teško, teško s***anje. Pa me zanima da li je problem bio u tim njenim čizmama ili su im čizme generalno shit.

Margarita

nemam pojma, lani :think:
mi smo petru kupili neke duboke cipele na pertlanje, ok su se pokazale za ovu sezonu
osim sto ih je odrao napred, ali on to uradi sa svim cipelama :crazy:
suskave smo imali neke od prosle god.

stacka

Mi smo uzeli i Aleksi i Masi njihove cizmice, suve noge citave zime bile :pljucka: vredele su svaku paru.
Gledam sad na sajtu, nema vise slika, oboje su imali neki model na kojima je pisalo da su nepromocive Dei-Tex ili tako nesto, sad nema sanse da se setim :ces: nisu bile suskave nego od nekog impregniranog platna ili sta vec.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

E te te, to su mislim njene, neke ljubičaste, i jeste impregnirano platno, ja sve to zovem šuškavo.  :lol:

stacka

Moguce da je problem nesto do njih, ja sam stvarno prezdovoljna. Oni su bazalil po onom najvecem snegu danima, nista. Ako imas racun mozes da zamenis, garancija je 6 meseci.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.