Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

hypolina

Fala!  :kiss1:

Evo su i neke za bate. Mi smo kupili po narudzbini za malog komsiju. Br. 24. Bilo ih je u dosta brojeva. Iskreno, ja nemam bas osecaj jer nisam do sada gledala muske, ali cini mi se da su ok?

Dawn

Odličan ulov! :) Moj favorit su četvrte.

Oli

hypolina

Generalno ima dosta obuce. Posebno za male kao sto ste vec i rekle.  :innocent:
Jedini je problem sto su izlozeni modeli, a ispod po 10-15 kutija i u svakoj kutiji razlicit broj (sto je ok) i boja. Dakle mora da se otvori maltene svaka kutija jer se u njima krije svasta.  :D Ja sam ostala u radnji 1.5h. MM i Nika su celu Rumu obisli i siti se izigrali u parkicu dok sam ja dahtala u onom hangaru na 200 stepeni i kopala po kutijama.  ;) Bila je guzva... a ja mislila da samo forumasice znaju za tajno mesto.  :good:

Lani- u br. 23 ima isto dosta obuce. Falcotto se pravi i u tom broju pa moze da se nadje. Sandalica ima sigurno. Ove fotke sto ti kacim su 100% bile u broju 23. Ima jos... Stvarno nisam mogla sve da slikam i da otvaram sve kutije da vidim kojih boja ima.  :girl_sad:

Lani

Ijao, sve su diiivne!!! :wub: Ove prve srebrne su super  :diva:
Hvala ti puno  :kiss1:

hypolina

Quote from: Lani on May 18, 2009, 10:12:06 PM
Ijao, sve su diiivne!!! :wub: Ove prve srebrne su super  :diva:
Hvala ti puno  :kiss1:

Da, za te sam se i ja zalepila, ali ipak su plitke pozadi, a Niki treba cvrsta peta.

Da, cene su 1000- 1400 din. Mada verujem da je neko vec napisao.

Glitter

Lani

Ma sve su  :girl_in_love:
Zbarila sam mm da idemo za vikend, ako treba nešto nekom da pogledam/uzmem... vičite  :girl_smile:

gasha

Kakve divne cipelice za devojcice :girl_in_love:

mi nosimo 34  :girl_sad:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Finalina

grubin ne bih kupila, ni za sebe ni za decu  :innocent: samo zato sto je bas grubIn  :lol:

Elanor

Quote from: Finalina on May 19, 2009, 12:22:52 AM
grubin ne bih kupila, ni za sebe ni za decu  :innocent: samo zato sto je bas grubIn  :lol:
:lol:
moja omiljena obuca se zove gabor. nisu ruzne, uopste, a sto su udooooooobne :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Finalina

daj fotku, pa da i poverujemO

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Lani

Quote from: Finalina on May 19, 2009, 12:22:52 AM

:ces:
Ne znam... Ja imam jedne njihove papuče i jedne japanke. Ništa udobnije u životu nisam nosila.

Maxic prelepe su, ove crvene posebno!  :love32: