Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Nisam. Zvala Outlet u CityH, rekli mi da ništa dečije još nisu dobili, i našla u Merkatoru, a onda na kasi videla i flajer :)
Janko 23.7.2002.

Ela

AmaK da slucajno ne znas kako stoje sa manjim brojevima za te proslogodisnje modele?
I koliko su vase kostale  :kiss1:

AnaK

Pa imaju tu i tamo, ali otprilike po par u svakom broju. Naše 4.800, ali su na svaka 2 broja po oko 500 din jeftinije, naše su najskuplje (po broju)  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Finalina

Bili smo danas u Rumi (fabrika decije obuce Naturino ) i prenosim info da ima najvise maih brojeva (22-27), a sve preko toga posebno 31-33 tesko je naci. Ima i bebecih cipela dosta. Cene su 1900 do 2500 za manji broj modela. Obuce za ovo vreme skoro da nema, uglavnom je zimski asortiman, ima papuca i nekih olilly cipela i cizmica ( malo su vise fazonske i nama neupotrebljive) .... treba sacekati april pa otici za letnju obucu (mozda bude nesto i jesenje). Mi smo jedva nasli u broju nesto da nam bude od koristi za ovaj period ( za decaka neka dva para antilop cipela-patika, a za devojcicu dva para baletanki) ....jedne da drndaju po skoli, a druge da imaju paradno ... ma nista sto sam zamislila da cu naci, ali isplati se i ovako...

Plava Baklava

AnaK, divne su  :girl_in_love:

Jao, i mi smo na 36  :crycry:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

Lani

Fina, hvala za info.  :kiss1:
Znam da uvek ima puno bebećih modela, tj. tih do broja 22 koji baš nama treba, mogla bih da se prošetam za mesec-dva do tamo.  :think: I Ivi svakako trebaju neke nove letnje sandale, porasla joj je nožica ali još uvek smo na ispod 30.  :)

Summer

Videla sam juce diiivne patikice adidas, za devojcice u Sting radnji u cika ljubinoj, za oko 2000 i 2700, ako nekom treba, ima brojeva, ali sve po jedan par.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Dawn

Elanor

milenu zuljaju patike (i one za skolu, i one za strapac) :girl_sigh:

racunam da ce za strapac dobiti identicne kao sadasnje:

na starima nema ni ogrebotinu (dete koje svu obucu izdere u roku od par dana), apsolutno su savrsene :girl_in_love:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Margarita

iste kao petrove, samo boja druga :girl_in_love:

pavlu su male patike od jesenas, petru su taman :lol: skoro da i nisu nosene, posluzice
to onda znaci da starijem treba novi par, a on iz dna duse mrzi kupovinu obuce :crycry:

dawn, sto su lepe crveno-bele :)

Vila

Kseniji starke i patike 38 male :crycry:
Išli danas da joj kupimo nove patike, 39 :crycry:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000

Vila

Da, ali ona je samo tri puta mlađa od tebe :crycry:
:lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

disco2000