Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

slusam sta zele za vrstu obuce koju smo krenuli da kupimo tj ako idemo po patike ona bira koje joj se svidjaju.... ako se razumemo ... nema toga kupujemo papuce krenuli po cizme :rofl:

cici

Jel treba da kazem nesto i ja :D sljokice nisu kriterijum koji me zanima ako uleti kojm slucajem a da joj se svidja odlicn ako ne eh sta cu joj ja :D

Jos uvek ne mogu da zaboravim kad smo kupovali cizme jedne zime, i sednemo da saberemo utiske sta je najodgovarajuce i pitamo nju koje bi ona a ona kaze:"Sta je bitno koje bih ja ionako cete kupiti koje vi smatrate da treba, vi ste rodtelji." :lol:

linga

Dobro je... Ja nekako volim da se i njoj svide, ali da zadoivolje neke moje bar osnovne krijerijume. Ne daju mi se pare za nesto sto ce unistiti posle dva tri nosenja, Al mi nekako bude tuzno kad kaze, dooobro uzecemo te koje TI hoces, ko da cu ja da ih nosim :)

cici

Kad zadovolji osnovne kriterijume koje zadam moze da uzme sta hoce.

cici

Ali za nju najcesce nema tako da mora da se zadovolji sa onim sta nadjemo.

linga

cici

Kako smo krenuli bice skroz tvoja drugarica.Nasla sam jedne moje baletanke koje sam kupila a nisam mogla da nosim, njoj su jedno pola broja vece, potpuno je odusevljena.

anelore

Nasli smo Savi ove patike, bele sa crvenim znakom, za 1990 u Sport Impulsu u Cika Ljubinoj. Prvo nije hteo da kupi jer su zvezdaske, a onda je shvatio da su super i da ce deda misliti da je on postao zvezdas, ali on nije  :lol:

Margarita

sava :girl_haha:
meni se mnogo dopadaju, mozda nagovorim pavla da mu kupimo, ako bude broja

Margarita

pavle se danas ponovio, po svom ukusu :)

AnaK

Janko 23.7.2002.

monochrome

cici

Elanor

super su :)
i cini mi se da im je odlicna zastita na prstima.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.