Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

jel

i vukija su zuljale grubinke, al bio je bebac tad, pa smo presli na nesto mekanije tipa ciciban sandale  :think:

bravo Nole!

dvp -dal naurino u rumi ima sajt?
idu mi sad tamo prijatelji, pa bih uzela za Vukija neke sandale
kakvi su im brojevi tj kalupi? V nosi 36.5-37trenutno, kapiram da sandale mogu komotno da budu vece?
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Finalina

grubinke jesu udobne, ali meni su odirale kozu, pa nisam ni pokusavala deci da ih kupujem posebno radi trckaranja tokom leta ( nesto su mi nezgodne sa tim tvrdim djonom i ostrim ivicama na kaisevima )

jel

@fina, jel ima naturino-ruma sajt? nailazim samo na italijanski -jel to taj  :think:

AnaK

Nema, Jel. A uglavnom je i jako mala ponuda tih modela u odgovarajućim brojevima, da... mms rulz :) S tim šzo možda za kalup možeš da odštampaš sa sajta, imali su ranije ono za merenje koji broj detetu treba  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

jel

Quote from: AnaK on May 17, 2012, 02:55:23 PM
Nema, Jel. A uglavnom je i jako mala ponuda tih modela u odgovarajućim brojevima, da... mms rulz :) S tim šzo možda za kalup možeš da odštampaš sa sajta, imali su ranije ono za merenje koji broj detetu treba  :girl_haha:
tnx  :)

Lani

Jel, ne vredi, to treba da se ode... od mnogo modela npr. imaju samo 1-2 broja, mora da se traži po onim naslaganim kutijama, i tako.

jel

hvala, nije bilo nista u njegovom broju danas  :kiss1:
dzabe mi je zalepio stopalo preko monitora da ga izmeri neki ipad program naturina  :lol:

cici

Quote from: Summer on May 10, 2012, 12:50:46 PM
David je nosio 3 leta Grubinke, nikad ga nisu nazuljale. Videcemo kako ce biti sa Sarom, kod nje je stopalo mnogo osetljivo, sve je zivo zulja, smeta joj.
Ona kao da je moje dete  :'( tako i mene a i Sofiju.

stacka

Gde ima Pavle, Polino i tako tih cipelica po gradu, znaci da su ok a da nisu Chicco i Ciciban?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Margarita

polino imas na bulevaru
pavle je bila prodavnica na terazijama, ne znam je li i dalje

Saska

Pavle na Terazijama odmah pored Cicibana, nisu ni oni jeftini, ali jeftiniji su od pomenutih.

prevodilica

da podnesem izveštaj - Grubinke su konačno i kupljene!
u apoteci na okretnici tramvaja, kaže žena još malo ćemo postati prodavnica obuće koliko ljudi se raspituje, proba i kupuje Grubin :lol:

oba para su Cambera modeli, prezadovoljna sam i cenom - za njih dvojicu 3500 din
starijem smo uzeli teget plave u broju 32
a mlađem one "papagajke" broj 27

Summer

nemam pojma da li sam ja podnela izvestaj ovde. kupili grubinke pred more, u apoteci koju je anelore predlozila, za njih dvoje isto oko 3500, davidove teget, sarine ciklama. nju su malo zuljale, jer joj stopalo nema pravilan oblik, sa unutrasnje strane joj je mnogo spusten svod, a njihov kalup uvisoko.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Tchi

ja se razmisljam za te grubinove za maksu, prosle godine sve sandale koje sam mu kupila nije hteo da nosi uvek mu naprave neki zuljic na bosu nogu, ustvari ne zulj vec mu oderu kozu, jel ne grebe ta koza iznutra?

prevodilica

a da probaš sa nekim nazuvicama ili kratkim čarapicama dok ih malo ne razgazi? :think:
meni se čini da ne grebe
grubinovu obuću vblim i ja da nosim, japanke su mi se izlizale od nošenja jedne godine...