Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Moj je utisak da je ta koza iznutra na decijim modelima bas bas mekana - ali opet, moja deca sa uzivanjem i bez problema nose Grubinke, mozda je bolje da misljenje da i neko manje zadovoljan.

Tchi

a jedino da probam, ne znam gde mi je najbolje na nbg da pogledam

Lani

Tchi u centru Zemuna, u sporednoj ulici odmah kod Pozorišta imaš njihovu prodavnicu, ima baš veliki izbor modela.

Tchi

ne vredi mi tamo zbog parkiranja, uvek moram da trazim nesto prema parkiranju da se sto manje cimam sa njima...cini mi se da u immo centru apoteka ima nesto

AnaK

Možeš da se parkiraš kod Pinkija, to je posle 5 minuta šetnje  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Tchi

nemam ja pojma ni gde je pinki, u zemunu znam samo do fazlagicke da dodjem i da prodjem kroz centar ako idem negde dalje

AnaK

Ma mnogo jednostavno, kad jednom to otkriješ  :kiss1: Ako dolaziš iz pravca Starog Merkatora, i ideš tim bulevarom koji je ispred, prema Dunavu, na jednoj raskrsnici, tik pre skretanja u Glavnu, vidiš poljoprivredni fakultet, i čim ga prođeš skreneš levo, malo nastaviš pravo i vidiš veliki parking. Tu je Pinki :)
Mnogo zgodno logistički za parkiranje za ceo centar Zemuna  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

linga

A i na Keju imaš uvek mesta za parkiranje, jes da se plaća, ali je sat 35 dinara. Kej ti je paralelno sa Glavnom, a Grubinova prodavnica u ulici koja ide iz Glavne pored Madlenijanuma ka Keju.

Tchi

ako ne nadjem na nbg negde usput cim budem imala ko da mi cuva leona moram otici sa maksom, lakse mi je samo sa njim...a glava me boli kad pomislim na kupovinu nove obuce njemu jer uvek histerise i nece da proba i onda kad mu prvi put obucem nesto novo vise nece nista drugo

Tchi

kupila sam, 1800 din. u apoteci u 44. bloku, bas su meke iznutra, naravno pala je histerija, u apoteci je jos i dobro bilo, posle sam ga odvela kod babe i vriska i valjanje po podu, a posto imam iskustva sa tim njegovim slucajem sakrila sam patike kad smo krenuli kuci i onda je obuo, jedino sto misli da su mu za kupanje jer je sandale nosio samo za plazu i bazen

Margarita

Quote from: anelore on May 09, 2012, 10:09:36 AM
Ugao Ruzveltove i Dalmatinske, odmah pored cvecare.
Sava nosi patike broj 31, njemu sam uzela Grubinke 33.

anelore, je li to u onom nizu gde je i posta? tu je samo ta jedna velika apoteka?
moja deca jos nemaju sandale :nesvest: mislim da je krajnje vreme da se bacimo u potragu

Summer

pre poste, kad ides iz pravca vuka, posle cvecare.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Margarita

Margarita

nasli smo za pavla grubin, cambera teget, br 35
u onoj apoteci vec 10-ak dana cekaju da im stigne roba :crazy: ali su imali jedne 35 u drugoj radnji (skoro kod cvetka)

Mirka

Meni tako već dva ili tri puta kažu da treba da im stigne sledeće nedelje  :hm:
Problem je što taj model nisam nigde više videla kod nas (one od prevrnute kože na lepljenje) i nema mi druge nego da čekam. U međuvremenu Todor nosi jedne koje su mu knap, knap (možda čak pretežu i na male), ali ne gubim nadu za ove Grubin. dala sam im fore do kraja ove naredne nedelje, ako ne bude ni tada tražim nešto drugo
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.