Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Oli

Slatke,slatke,slatke!
E.-ove za cicu mi se bas svidjaju!

dmi

mnogo su lepe cipelice
radi li ta radnja nedeljom?
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Ne. Radnim danom rade od 9 do 20 a subotom od 9 do 17.
Bilo je svašta posebno za devojčice, cene smešne. Uglavnom 1.000 i 1.300 dinara.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Dawn

Finalina

lani, znaci izbacili su nove kolicine jer ove nisam videla, super su

jackie mnogo mi se svidjaju ove desno

elanor, srbrno-zlatne su f e n o m e n a l n e

ja idem u Rumu sledece nedelje, zaista vredi, narocito ako imaju i neki jesenj model

lani @ imaju li?

Gost51

jeste zapele za ove desne...
meni su ljepse lijeve

doduse, desne su meke k'o dusa

Finalina

mozda su uzivo ove druge i lepse, ali stvarno rozlikaste izgledaju udobno i bas bas dobro.... retko vidjam tako malo romanticnije patikice, sve su uglavnom nesto nabudzene

mali off :) tvoj ukus za obucu je izgleda  :good:  , malo malo pa se setim kaisastih sandala

Lani

Quote from: Finalina on May 23, 2009, 05:06:46 PM
lani, znaci izbacili su nove kolicine jer ove nisam videla, super su

jackie mnogo mi se svidjaju ove desno

elanor, srbrno-zlatne su f e n o m e n a l n e

ja idem u Rumu sledece nedelje, zaista vredi, narocito ako imaju i neki jesenj model

lani @ imaju li?

Ima malo nešto. Može da se nađe.  :girl_smile:

Oli

Meni je onaj decko rekao da tek u sept,dobijaju novu robu.

hypolina

@lani- super su. Ove prve, zlatne su kao i nase samo sto imaju otvorenu petu.

@elanor- Bozanstvene su ove za Milenu. Takve nisam vidjala u Rumi mada kod nas ima samo proslogodisnjih modela. Mozda ih sledece godine nadjemo.  :pleasantry:

@fina- Ja sam trazila jesenje, ali bukvalno je bilo 2-3 modela i jako su tanki sa brojevima. Imali su njihove klasicne Falcotto, duboke na pertlicu ali nisam nasla cak ni ove male brojeve kojih u principu ima mnogo vise.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Elanor

Quote from: hypolina on May 23, 2009, 08:45:31 PM
@elanor- Bozanstvene su ove za Milenu. Takve nisam vidjala u Rumi mada kod nas ima samo proslogodisnjih modela. Mozda ih sledece godine nadjemo.  :pleasantry:
e to ne mogu da pohvatam. ja ovde naturino kupujem u outletu, pa sam mislila da su mozda tu proslogodisnji modeli, ali izgleda da nisu. verovatno si u pravu, posto sam izvesne divne cizmice u beogradu videla sezonu kasnije (posto je milena svoje vec prerasla).
jedino sto mi je cudno je da ove milenine sandalice nisam mogla da nadjem nigde na netu. ova slika je jedina, i to na sajtu neke splitske prodavnice :ces:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Elanor

nasla sam lika na nemackom e-bayu (nase ime i prezime) koji sandalice iz rume prodaje za 24.99 eur.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Korektan je sa cenom, ovde su oko 13€.
Janko 23.7.2002.