Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

cici

nelly

mnogo nego sta nego mnogo
zajednicki su podelili pare koje su dobili
doduse oboje su kupili na snizenju samo mali gospodin na mnogo vecem
pa je njoj preteklo  :girl_haha:
ja sam joj htela kupiti neke sasave duboke starke..
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

AnaK

Meni se sve sviđa  :girl_in_love:

Cici, u kom autletu ste videli te Najke na lepljenje :zlocka: Janko zna da vezuje pertle već dugo, od predškolskog, ali radije ne vezuje  :crazy:
Janko 23.7.2002.

Margarita

super su, posebno ove zimske :good: i pravo je vreme za kupovinu

mi smo isli u onaj outlet na bulevaru, nije bilo nista interesantno u pavlovom broju

cici

Quote from: AnaK on September 02, 2012, 01:41:18 AM
Meni se sve sviđa  :girl_in_love:

Cici, u kom autletu ste videli te Najke na lepljenje :zlocka: Janko zna da vezuje pertle već dugo, od predškolskog, ali radije ne vezuje  :crazy:
Kod Arene, ne znam kako se zove ali onaj sto je deciji deo na spratu.

Mirka

Meni se sviđaju sve patike i + Andrijine zimske cipele, i ja bi ih nosila, da se zna
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Sve mi se sviđa devojke.  :girl_in_love:
Ja treba da sednem sa Ivom da isprobam može li išta od prošle godine da nosi a ako ne može, krećemo u potragu.

prevodilica

juče smo ponovili dečake

Quote from: stacka on August 01, 2012, 08:55:01 PM
Aleksine

ovakve su i Dragoševe, samo su pruge svetloplave, za nijansu svetlije od ovih

a ove su Vasine, u njih sam zaljubljena  :girl_in_love:
kod njega je samo traka pozadi teget, a sve ostalo je narandžasto, nego ne mogu da nađem na netu tu kombinaciju

cici

Mnogo su slatke i jedne i druge, ove plave sam htela Andriji ali nije bilo broja a i on nije hteo na cicak.

limun

Nike patike na lepljenje i u zenskoj i u muskoj varijanti, u svim dezenima, iz sezone u sezonu su nam se odlicno pokazale.  :good:

Cici, da li si sigurna da su bile na lepljenje patike br 37? Pre mesec dana smo obisli sve te outlete kod Arene (trebale nam neke patike za planinu) i svuda su nam rekli da se prave do 35.5

cici

Da sigurna sam, jos sam ga terala da proba.Ne umem da nadjem koji je model samo znam da su bile crne.

Ali su to jedne jedine koje sam videla na lepljenje velike.

Margarita

ja cula od mame pavlovog druga da su kupili nike na lepljenje 36.5
ali ne znam gde

Dawn

cici

maxic

Sva je djecija obuca divna!

Trebalo bi Anji da uzmem jos jedne patike za sklou, jedne ima.  Cipela, baletanki , sandala, ne moze se n i prebrojati, ali im je baba jos onomad donijela za predstojecu zimu, tako da ja nisam nista.

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07