Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Praslin

Vid je preko godinu dana nosio iskljucivo svetlece patike (tri modela u medjuvremenu), a sad ga je valjda proslo, nije trazio da budu svetlece.
Kupili smo mu Nike u Intersportu na cicak za trening, ali su poceli da treniraju bosi, pa su taman dosle za pocetak skolske godine. :clap:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

dmi

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

gasha

svetlece su sjane, juce smo sa nekog rodjendana izlazili, nestalo svetla na stepenistu, a devojcici svetle patike, spasla nas je  :clap:

Savine i vidine su mi  :girl_in_love:
Tesine prediven , i korisne
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

hanna

Quote from: dmi on September 12, 2012, 07:35:58 PM
http://shop.nordstrom.com/s/skechers-triple-time-sneaker-toddler-little-kid/3171991?origin=category&contextualcategoryid=0&fashionColor=&resultback=1101
evo tesinih opet svetlece :lol:

anine mi se mnogo mnogo svidaju

Nisam pjevaljka, majke mi , ali su savrsene  :rofl:
Obozavam Skechers ,specijalno za djevojcice  :girl_in_love:

Maxic , i vas izbor mi je  :girl_in_love:

dmi

jao sto je addidas izbacio predivne nove za devojcice ali tesa nije htela da ih pogleda. jos ih nisu bili ni izlozili donela je da nam ih pokaze. ova nije htela ni da ih pogleda nisu sljastece :rofl:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vila

Jao kakva šljašteća strana :rofl:
sjajne su, moram da priznam da bi neke i ja nosila ;D
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Ira

Diivne su mi sve  :girl_in_love: :love32:

Evo ih Monikine,obozava ih i danas je rekla cim se vratimo kuci jois jedne da kupimo iste  :girl_haha:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Lani

Elanor

divne su, jedino su running shoes.
za australiju, ne za ovu kisu ovde :girl_sigh:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.