Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

Quote from: Lukina mama on October 18, 2012, 10:21:15 PM
divne su nelly  :girl_in_love:

i ove patike su bas dobre fina? kolika im je cena tamo?
skoro 6000din tj skoro 70$

Saska

ponovili smo malog u Naturinu sa kuponom

4000 sa popustom

za Minu nema veličina

Lani

AnaK

Janko 23.7.2002.

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Margarita

cici

Jao kako su slatke te malecne.

cici

AnaK

Divne su Vidine  :girl_in_love:

A Sofijine bih i ja nosila  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Slucajno ih kupismo tamo, usla sam de je  utesim sa nekom majcicom tamo jer cizme koje je htela u BBati su ocajno bile uradjene a kostale su 7500.Izasla je najstrasnije nadurena :lol:

Vila

Sofijine :love32: savršene!

Dušan je dobio čizmice-cokulice, sa krznom, skroz nabudžene :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Margarita

svidjaju mi se i jedne i druge :love32:

i mi juce resili obucuc :crazy: no ne nalazim slike na netu da postavim

pavlove su neke grozne dzombaste crno-zelene head patike/cipele :crazy:
petrove sive, kao kanadjanke, bas kao sto bih i ja izabrala :lol:

anelore

Bila su u Naturinu tri para koja lice na te Sofijine, samo od prevrnute koze, Rainstep, savrsene, i ja bih ih nosila. Vidin komentar "To su cizme za mame ne za decu". Elem, nije u DC bilo njenog broja, u Uscu se niko ne javlja...Na kraju ja resim da joj probam malo veci broj i shvatim da su joj skoro do kolena, i da su joj bas uske tj. da ne bi mogla da joj uvucem ni helanke u njih, i da bih sve farmerke i pantalone morala da joj zavrcem. Uz to shvatim da joj se ne bi slagale uz roze skafander  :girl_haha: i prelomim da joj kupimo ove. Jutros je u njima otisla u vrtic, nije htela nista drugo ni da obuce (ni haljinu ni helanke, samo cizme).
Ovakve su otprilike te braon, mada, bilo je tri razlicita modela, i jos lepse su uzivo
http://usa.alexandalexa.com/fashion/n/naturino/brown-leather-boots.html?utm_source=LS&utm_medium=affil&utm_campaign=generic&siteID=q5QZHUbCIj8-v3LW3Jh7TBNOU_UQFm6gjw