Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

cici

Patike uopste nisu merilo, sve su to razliciti kalupi razlikuju se i po dva broja.

gasha

Kaja 38, a cizme je kupila 39  :crycry: ali su meni male, nije pravi broj
a Dusan 37
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

nelly

Stasa nosi 35.Vidim njene drugarice nose uveliko 37-38
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

dmi

http://www.zappos.com/skechers-kids-bobs-world-going-w-85043l-toddler-youth
ove bobs su postale apsolutni hit preko noci. svi ih nose. tesine su ovakve a ima raznoraznih dezena. meni se svidjuaju jer imaju kozni ulozak i ona kaze da su joj udobne. a moze da ih nosi u skolu jer idu preko risa pa ne spadaju kao baletankice
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

cici

Elanor

ja sam morala dooobro da ih zagledam da vidim da stvarno nisu patofne. srecom pa u evropi toga nema :D
istina, od svih decijih must have do sada u domenu obuce, ove mi se cine kao kao ubedljivo najprihvatljivije (cena/kvalitet/udobnost/(ne)stetnost), tako da zapravo nemam zamerki :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Šta me briga što su kao patofne bolje to nego štikle.  :lol: Više ne smem da uđem u Accessorize sa Ivom, na glavu mi se popne kad vidi one bejbi štikle što prodaju.  :crazy: Mada sad je još i oladila pošto vidi da ne popuštam.  ;D

cici

Kakve te stikle spopale :blink: mogu de se penju na glavu koliko hoce, ne moze i tacka :D

Lani

Pa nisu mene spopale nego Ivu, ali shvatila je i ona da ne može i tačka.
Može da se javi negde pred malu maturu za to.  ;D

cici

Mislim da kod mene nece moci ni tad da se javi :D Jesi ti videla kolike stikle nose za malu maturu :blink:

Dawn

Quote from: dmi on March 12, 2013, 07:45:40 AM
http://www.zappos.com/skechers-kids-bobs-world-going-w-85043l-toddler-youth
ove bobs su postale apsolutni hit preko noci. svi ih nose. tesine su ovakve a ima raznoraznih dezena. meni se svidjuaju jer imaju kozni ulozak i ona kaze da su joj udobne. a moze da ih nosi u skolu jer idu preko risa pa ne spadaju kao baletankice

Što su slatke :love32:

Lani

Quote from: cici on March 12, 2013, 09:08:46 AM
Mislim da kod mene nece moci ni tad da se javi :D Jesi ti videla kolike stikle nose za malu maturu :blink:

Ma možda ove naše neće ni voleti štikle dok dođu u te godine, nikad se ne zna.
Možda budu u grandž fazonu.  :lol:

Elanor

vasa deca u grandz fazonu :think:
nadajte se :rofl:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Jao, ja se ne bih ni nadala. Ako mora estrada vs grandž, ja sam za estradu :cigar:
Janko 23.7.2002.