Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Lani

:rofl:
Ma to su lude godine, pubertet, bunt, možda baš budu htele da budu anti-mama, znači što manje da zvecka, šljašti, sija i tako to.  :lol:

anelore

Jes', bas vidim Ivu u jeku anti-sljokice pobune  :lol:

Vockica

Dunja nosi 35...i mislim da nema veliku nogu  :think:....Danilo 24  :girl_haha:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vila

Žene, ova moja je odjednom iz roze šljokičastog fazona prešla u crno ljubičaste varijante, menja se to začas :innocent:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Quote from: Lani on March 12, 2013, 12:17:29 PM
Ma možda ove naše neće ni voleti štikle dok dođu u te godine, nikad se ne zna.
Možda budu u grandž fazonu.  :lol:
Quote from: Elanor on March 12, 2013, 12:20:34 PM
vasa deca u grandz fazonu :think:
nadajte se :rofl:
Quote from: Lani on March 12, 2013, 12:23:31 PM
Ma to su lude godine, pubertet, bunt, možda baš budu htele da budu anti-mama, znači što manje da zvecka, šljašti, sija i tako to.  :lol:

Ne nadam se nista,  moja je iz sljokicastog presla na sljokicasto crno i sivo :lol: i sve me vija po kuci da joj sastavim neku zveckavu narukvicu :rofl:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Margarita

mi nemamo sljokice, samo smo u drecavo zeleno-narandzasto-zutom fazonu
sto fluorescentnije - to bolje :crazy:

Zumbulica

Quote from: Vila on March 12, 2013, 12:56:48 PM
Žene, ova moja je odjednom iz roze šljokičastog fazona prešla u crno ljubičaste varijante, menja se to začas :innocent:
Ja cu samo da placem  :crycry:
Do juce joj je ciljna tacka bila Engleska, od juce je Amerika  :lol: Neki Ros, iz neke serije, ofarbani plavusan  :crazy: vozi skejt, a oblace se katastrofa. Danas je otisla u presirokoj majici sa Snupijem u skolu, a do juce je merkala haljine kao za losu folk produkciju  :lol:

Hocu reci, da, menja se to zacas, nema sanse da propratim  :lol:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

:rofl: jao Zumbulice :kiss1:
Kod nas se jos uvek ne menja nista, drzi se slim pantalona i majici i kao detalj neka marama i nesto na glavi kapa/kacket.I uske obicne mini suknje.

rafa

TEodora i dalje obozava sljokice i stikle :D ali se dosta vise cool oblaci.

Iskreno se nadam da cemo zaobici estradu i stikle za malu maturu, moze za veliku, ako bude htela.  :turpija:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

Ja sam vec pocela da radim na tome :D

Zumbulica

Quote from: cici on March 12, 2013, 03:45:33 PM
Ja sam vec pocela da radim na tome :D
I Jelena je vec pocela da radi na tome  :lol: Uhvatila je dobar zalet sto se tice propagande, samo se pitam sta ce joj stikle kad je vec visoka 175 cm  :crazy:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Pa stikle ne sluze samo da te povise :lol:

vrana

izvinite, nisam ranije otvarala ovu temu, pa me zanima o cemu se ovde konkretno divani?

mislim mogu da naslutim iz naslova :lol: ali me zanima da li ovde neko moze da mi predlozi gde da gledma obucu za ove moje? danas mi se vasa pozalio da ga bole prsti u cipelama, znaci moram sto pre nove da mu kupim, a i za vukasina treba da kupujem prve hodajuce cipele  :love32:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici