Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

luka je celo leto nosi crocs, i bas ih voli ne znoji mu se noga.

ove smo patike kupili: http://www.kohls.com/product/prd-1330891/adidas-vigor-tr-3-running-shoes-grade-school-boys.jsp

al mi dete nogato, 5 smo kupili, 4 su knap.....

pepi bas su lepe cizmice  :girl_in_love:
Luka ,09 April 2005

Pepi

Voćkice, 2500 na sniženju 50%.
Malko su mnu veće, ceo broj, taman za debelu čarapu  ;)
LM, super su, i mi gledali za dasu slične, samo nije bilo broja ..

Lani

stacka

Divne su, prave za devojcice :girl_in_love: i mi cemo morati Masi pod hitno da uzimamo patike ove su joj knap, knap a ne daju mi se ponovo silne pare, jos uvek se oporavljam od svetlecih zvezdica od proletos :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Nama svašta nešto od obuće treba sad za jesen/zimu, posebno Uni.
To ću da odem neki dan do onog Geox outleta pa da vidim ima li čega vrednog pomena.

anelore

Quote from: stacka on September 11, 2013, 09:23:33 AM
Divne su, prave za devojcice :girl_in_love: i mi cemo morati Masi pod hitno da uzimamo patike ove su joj knap, knap a ne daju mi se ponovo silne pare, jos uvek se oporavljam od svetlecih zvezdica od proletos :lol:
Imas u Deichmannu klasicne Nike, sa roze znakom, za 2490. Ja sam ove platila 3100 na nekom popustu u  Trefsportu u prolazu kod Albanije.
I Vidi i Savi ce trebati jesenje cipele, moram i ja da ovih dana do resim, prvo cu da vidim ima li uopste smisla da koristimo onaj vaucer za 20% u Camperu ili ne.

stacka

Ma, to mi je jos i ok cena. Mi smo one sa svetlecim zvezdicama platili cini mi se 4290 :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

U Siti pasažu na Obilićevom vencu, čim uđeš, odmah levo 2-3. lokal.

Summer

Vidine su preslatke  :girl_in_love:

Mi smo, po ko zna koji put, kupili Nike Piko, za oboje, Sari sa ljubicastim znakom i nekim kao sljokicama koje se jedva vide (ok0 3000), a Davidu bele sa teget znakom, 2800.

Moram uzeti Davidu neke za fiziko najobicnije, najjeftinije, ne znam gde da gledam  :think:?

I Sari bi trebale baletanke, kad se sredi da ima.

Jesenje / zimske za oboje.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Margarita

sto su slatke :love32:

summer, za fizicko pogledaj u deichmannu

anelore

Quote from: Summer on September 11, 2013, 10:14:13 AM
Vidine su preslatke  :girl_in_love:

Mi smo, po ko zna koji put, kupili Nike Piko, za oboje, Sari sa ljubicastim znakom i nekim kao sljokicama koje se jedva vide (ok0 3000), a Davidu bele sa teget znakom, 2800.

Moram uzeti Davidu neke za fiziko najobicnije, najjeftinije, ne znam gde da gledam  :think:?

I Sari bi trebale baletanke, kad se sredi da ima.

Jesenje / zimske za oboje.
Ja bogami ne vdeh juce Nike Piko ispod 3400 u centru grada, nisam isla do onih Delta Sport i ostalih Outleta.  Lazem, ove Nike u Deichmannu su Piko, te su 2490.
Za najjeftinije za sport isto Deichmann, Sava ima Star Wars, kupljene letos za 1200.

Summer

Sarine smo kupili u N sport outletu, preko puta Arene, a Davidu pre neki dan u DC, u onom Sport Vision Kids, bas sam bila iznenadjena cenom, pogotovo sto su broj 32.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

vrana

hvala, lani  :flower:

summer, te nike su i nama uvek ispale odlicna investicija, u smislu odnos cena/kvalitet

ja vasi necu ni kupovati patike, dobre su mu ove sto je letos nosio hladnijim danima, ali treba da mu kupim neke zimske patiko-cipele tipa geox, od goratexa ili tih nepromocivih materijala, plus gumenjake

a vukasinu mi ne pada na pamet da unapred kupujem, taj je bas nepredvidiv sa rastom nogu  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.