Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Sava je danas dobio kosarkaske patike za rodjendan (dobro, i za skolu i za trening), sam je birao (MM nije isao sa nama u kupovinu, njemu se ne svidjaju, ali je pred njim precutao)

Lani

AnaK

Prave dečačke & partizanovske  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

monochrome

jel tajo zvezdas!?  :rofl:
meni se svidjaju :good:

cici

Bas su dobre.Ja u stvarima ne vidim ta navijacka obelezja, valjda sto sam operisana od toga.

monochrome

ma ne vidim ni ja...vidim samo monochrome :love32: :rofl:

anelore

Nije tata zvezdas, svi smo Partizanovci  :diva:, samo su mu ruzne.
Sava je prvo hteo ove

pa neke Adidas, ne nalazim ih na netu, ali se na kraju odlucio za ove Nike koje smo uzeli. Ima takvih i sivo-crnih sa crvenim znakom, one su meni lepse, ali nije bilo u njegovom broju.

AnaK

Nisam ni ja videla dok me Janko nije navijacki osvestio :lol:
Janko 23.7.2002.

monochrome

ma nek' je partizan pa sta videli, videli :rofl:

Margarita

bas su dobre, vazno je da se savi svidjaju :girl_in_love:

gasha

bas su dobre  :good: prave kosarkaske
i D ima slicne , samo plavo bele
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Urbana

Quote from: Blue on September 17, 2013, 11:40:51 AM
meni su premedene ove ecco cipelice, samo ne znam jel su adekvatne da budu prve nakon prohodavanja  :girl_in_love:

Izvrsne i neunistive su ecco, a kad dete preraste mozes ih opet dobro prodati.
Mm i ja smo presli i samo nosimo ecco obucu, trudimo se da je kupujemo na snizenju.

Nego moja Lola hoce timberland....ona uopste nije u tom fazonu i meni ce biti smesna....nudila sam joj neke ecco koje su slicne, ali manje glomazne, ali ne....mm-u nije bas ok da dete sa 13 godina da 200 evra za cipele. Njoj je naravno puno cak i od svojih para (plate).....i ceka da je ispomognemo....mm je izricit da ne zeli da ucestvuje....a ja ne znam sta da radim, slazem se da je ti puno para za cipele u tom uzrastu, da je to nesto sto njoj i njenom stilu odgovara, pa bi prihvatila, ovako bas sam zatecena.....verovatno par nekih spica nosi .... mm kaze ... daj da vidimo neki uspeh u skoli prvo, pa da onda razmisljamo o skupim cipelama

U pitanju su ove

http://www.wehkamp.nl/herenmode/schoenen/schoenen/timberland-leren-boots/C22_2B2_2B2_552754/?BC=GOA&cm_mmc_o=7BBTkwCjC-kTwFwwECVyBpAgfkblfbETzplCjCmgtBwEwECjCDDnIDS&BAC=ALG
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Blue

Quote from: Urbana on September 29, 2013, 10:25:05 AM
Izvrsne i neunistive su ecco, a kad dete preraste mozes ih opet dobro prodati.
Mm i ja smo presli i samo nosimo ecco obucu, trudimo se da je kupujemo na snizenju.

znam, i ja obozavam ecco i nosim ih najcesce. jeste da kostaju oko 90-ak EUR, ali meni traju troduplo duze nego bilo koje druge cipele i jaaako su udobne.

za timberland takodje imam samo reci hvale. meni traju godinama, neunistive su, kvalitetne i udobne i mislim da vredi u njih investirati.  :good:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

anelore

Toliko vam kostaju Timberland cipele? Ovde su nesto jeftinije, narocito deciji modeli (bar 50 evra jeftiniji, ja sam kupila deciji model na snizenju, inace nosim broj 41, Timberland cizme su mi broj 40) plus se daju uhvatiti na nekim snizenjima. Meni su to uvek moderne i tesko unistive cipele, ne znam koji je to poseban stil uz koji se one ne slazu  :think:

Ja ih akam vec dve zime, ni makle se nisu. Istina je da su malo teske, narocito kada nema snega, ali zato kada ga ima, prava su divota. Dva skijanja i suve noge, meni je to apsolutna preporuka. Ima ih i u drugim lepim bojama, neka divna pink za devojcice, i takodje ima jos jedan model, malo visi, sa krznom, tu je, cini mi se, i djon nesto tanji, pa su mozda i lakse.

Urbana

Quote from: Blue on September 29, 2013, 10:31:05 AM
za timberland takodje imam samo reci hvale. meni traju godinama, neunistive su, kvalitetne i udobne i mislim da vredi u njih investirati.  :good:

Ma znam za kvalitet, nije sporan kvalitet, vise to sto nisam sigurna da je to ono sto bas ona zeli.... a i cena .... i ono hocu sad => evo odmah
Ecco su od 100-120 a ove su ipak 200
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma