Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

cici

Andrija je imao kao trece vec dve zime, ne znam da li mu je bilo vruce ili nije nisam ga ni pitala :lol: bilo mi je bitno da mu ne budu mokre noge :rofl:  i po outletima moze da se nadju ovakve ili slicne za manje novca.
Prve patike su mi lepe ali ne znam koliko su za sneg.

AnaK

Hajde pitaj ga sada da li mu je bilo vruće u učionici, pliz  :flower:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Quote from: cici on October 05, 2013, 03:20:28 PM
Prve patike su mi lepe ali ne znam koliko su za sneg.

I meni, ali se zovu boots pa nisam bila sigurna propuštam li nešto.

Obradovala si me cenom&outletima  :turpija:
Janko 23.7.2002.

cici

Kaze da mu nije bilo prevruce, samo malo mu se znojila noga.Sad su mu skroz knap, probao ih je pre neki dan, mislim da ce opet dobiti nesto slicno.

Sad nosi samo patike ali mi se to cini nedovoljno do prvog snega.Ne znam sta da mu kupim mada nisam nista ni gledala.

linga

AnaK Jana je slicne kao ove s treég linka nosila dve sezone, odlicno su se pokazale. NIje se žalila da joj je vruće u učioni a izdržale su zimovanje i sneg bez problema.

cici

Quote from: AnaK on October 05, 2013, 03:23:39 PM
I meni, ali se zovu boots pa nisam bila sigurna propuštam li nešto.

Obradovala si me cenom&outletima  :turpija:
Ima stvarno, samo treba obici.Mi smo jednom uzeli u bn boss drugi put u onom koji je na putu za bn boss, ne znam kako se zove.

AnaK

Meni je to vruće/znojenje mnogo važno, zato sam se i otvarala za Geox i Ecco. Njemu je uvek vruće, po kući je skoro cele zime bos (računajući i čarape), i mnogo se unervozi kad mu je toplo.  :crycry:
Janko 23.7.2002.

cici

To je i nezgodno i neprijatno.Andriji je vecito vruce juce se posvadjasmo zbog toga :lol: ali se nije zalio na ove cipele, ne znam sta da ti kazem.

Lani

Kupila sam danas Ivi u nekoj prodavnici ovde u Somboru Ciciban čizme za sneg (prošla kolekcija but who cares) za 4.200 din.  :clap: Mnogo su dobre, baš sam hepi, već sam se pomirila s tim da ću dati duplo više od toga u Geoxu.

Margarita

bas mi se svidjaju ove koje smo janku izabrale :good: :girl_haha:

maxic

Ovakve trece, vrlo slicne imam i ja.  Super su super, i za najgore minuse, ali ja znam da ja ne bih mogla da presjedim u ucionici u njima, mlogo bi mi bilo vruce. Djeci to manje smeta.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Vockica

....
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

AnaK, neka nosi patike za kroz školu, neke platnene, a u voima neka ide na odmor i do škole, ako se ispostavi da su mu vruće :)

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Quote from: emge on October 05, 2013, 05:16:31 PM
AnaK, neka nosi patike za kroz školu, neke platnene, a u voima neka ide na odmor i do škole, ako se ispostavi da su mu vruće :)
Pa ne bih se ja preobuvala a kamoli Janko  :rofl:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006