Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Kafica

Pa ja imam ove druge po redu :blink: Mislim JA, ne Ana!
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

gasha

Videla sam ove druge po redu, i jos neke slicne.
Ovo ne bih nikada obukla detetu. Kakvu poruku to salje, budi lepa i privlacna  zena i sa 5 godina  :hm:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Elanor

Quote from: gasha on June 13, 2009, 07:34:45 PM
Ovo ne bih nikada obukla detetu. Kakvu poruku to salje, budi lepa i privlacna  zena i sa 5 godina  :hm:
meni nije do poruke. vole devojcice da imitiraju mame, nije problem u tome.
nije brate zdravo!

a da vidjam devojcice u stiklicama, vidjam, povremeno. i da mi bude muka i tesko i da mi dodje da im zadavim roditelje, dodje mi  :-[
skrolujte me, ja sam freak kad je u pitanju decija obuca.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

hypolina

Lani nisam stigla da vidim cenu jer sam imala neka neodlozna posla u Rumi.  :lol: :lol:
Obezbedila sam se za drugu polovinu leta ako joj ove skroz omale. Kupila sam jedne i za pocetak jeseni.  ;D
Raspametila sam se tamo a jednim Moschino sandalicama, ali ima samo brojeva od 23 pa na vise. Dobro je...  :lol: :lol:

Inace u Rumi bukvalno sva deca nose Naturino. Na zapadu te cipelice kostaju od 80-100 eur a tamo ih i mali Romi nose. Dolaze do stola u kaficu, prose i nose Naturino cipelice. Fenomenalno...   :)

Ja sam vec dva puta u poslednje vreme videla devojcice od 2-3 godine u nanulicama sa stiklicom. Ja ne znam kako se ne polome u tome.

Nanny Ogg

Meni je ovo vrhunski bljak.
Mislim, sve kapiram, i imitiranje odraslih i sminku i sve, ali brate negde mora da se povuce granica...

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

Kafica

Quote from: Nanny Ogg on June 13, 2009, 10:04:18 PM
Meni je ovo vrhunski bljak.

Čak i ove druge po redu koje ja imam?  :girl_cray: :lol:
Ja jesam videla da se prodaju nanulice sa štiklom (sandale nisam), ali to još nisam videla ni na jednoj devojčici. Ja ne mogu ove sa slika ni da zamislim na dečjoj nozi  :crazy:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Glitter

Quote from: Kafica on June 13, 2009, 10:25:05 PM
Čak i ove druge po redu koje ja imam?  :girl_cray: :lol:
Ja jesam videla da se prodaju nanulice sa štiklom (sandale nisam), ali to još nisam videla ni na jednoj devojčici. Ja ne mogu ove sa slika ni da zamislim na dečjoj nozi  :crazy:
dve curice iz jedne od mojih grupa imaju nanulice na stiklu i celih 7 godina :o

Sorciere

Strasno!  :crazy:
Mislim, ja sam se ovde sve i svasta videla (sestogodisnjaci sa cuclom ili u kolicima) ali bas dete na stiklama.  :o
Nina 23.04.2006.

Glitter

jk vizionar i modni guru :lol: :lol: :lol: :lol:
nisam mogla da odolim :rofl:

hypolina

Sad htedoh da kazem da Sorciere mora da nije videla bebu JK.

@Sorciere- Ne znam gde mi je ona slicka gde nosi bebu od 2 meseca u cipelama na stiklu da ti pokazem.

hypolina

AnaK

Jedino da ponovim onu sjajnu nečiju asovijaciju (Lani?) - kao MiniMaus  :hm:
Janko 23.7.2002.

Summer

Ove potpetice za devojcice  :o uzas

Ja kupila Davidu Rider, preslatke, u Pollinu, za 1.400 din, kombinacija teget-zuto, preslatke i izgledaju vrlo udobno. Obozava ih i zove ih sane

Hitno moram da mu kupim patofne i neke sandalice za svaki dan. Ne ide mi se u Rumu.

Za pocetak, gde da kupim patofne ili neke platnene poluotvorene patike koje bi mu sluzile kao patofne u vrticu??

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.