Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Pošto sam ovde i započela kuknjavu, da vas obavestim da sam kupila sandale  :diva: Deluju hiperudobno, zadovoljavaju mi estetske zahteve jedno 85% i jaaaaako su jeftine. Ako se ispostavi da su udobne kao što ova 2h koliko ih nosim deluju, za 10 dana idem da kupim u još nekoj boji.

I DVK - u Outletu na Batajničkom drumu ima svega i svačega. Između ostalog i jedne predivne plitke roze starke, ali samo u broju 38. I koštaju 1.390  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

janavi

jel da idem ujutru? :mrgreen:
i daj slikaj sandale
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Obavezno idi :)
Sandale nisu fotogenične, ali obrati pažnju na marku Sweet Little J. - ima raznih, sve su kožne i lake kao pero. I imaju neki fazon u đonu, deo ispod stopala je mek, kao da ima neke jastučiće. A cene su fenomenalne - od 1.800 do 2.500 (sad su na 50% sniženja).
Janko 23.7.2002.

gasha

Imam par baletanki te marke, sve su jako kvalitetne i vec ih nosim par sezona.
Odlican odnos cena kvalitet  ;)
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Gasho  :clap: Drago mi je da to čujem  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Finalina

batajnicki drum :think: interesantno bas..... lako se nalazi?

disco2000

To je jedno od onih mesta koje nema sanse da promasis, ali stvarno... samo vozis i vozis i vozis i posle Garden Centra na jednoj velikoj raskrsnici levo... (to ako ja ne gresim, isla sam proslog leta tamo u Tehnomaniju da kupim frizider, srecom pa nije prosla kartica s obzirom da je onaj kuci u stvari radio, samo je nije bio ukljucen u struju :lol: )

Finalina

ma daj :rofl: reci da se zezas :rofl:

Garden centar? .. nanci cu.... mislim da sam i primetila nekom prilikom..... mozda :think:

disco2000

Sta da se zezam? Da je lako naci ili ono za frizider?

maxic

Kupila Marku ovakve

http://www.zappos.com/product/7500453/color/3745

Iako sam se zaklela da cu cekati pa kupiti u CG, nisam izdrzala, a bas su bile jeftine.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Janko 23.7.2002.

Gost51

joooj sto bih ja u neki outlet

aleks

Maxic, divne su sandalice.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Quote from: jackie on June 18, 2009, 08:20:28 AM
joooj sto bih ja u neki outlet

Pa idi. Odavde ljudi masovno idu u neki Zarin, u tvom komšiluku  ;)
Janko 23.7.2002.

Gost51

po bih ima azel france koji drzi zaru i jos po nesto
kupovala sam u njemu