Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: Lani on June 19, 2009, 12:15:45 AM
Mislim da mogu, guma je.
Videla sam ovakve kao što ja maxic postavila u Turbo Limaču. Nema šanse da se setim cene...
speedo su oko hiljadu dinara :)

Finalina

ima ovih patikica sada svuda, ja veceras videla u TL .... moji nece da ih nose, a imamo ih jos sa letovanja (pescana plaza, kamenje u plicaku) , hodali su bosi ... i tako svake godine, ja kupujem i cuvam, pa onda nosim na plac

Lani

Ja sam juče videla one kao mi što smo nosili kad smo bili mali, one obične plastične, 500 din. su u Merkatoru, u Alpininoj radnji.
A inače u istoj radnji ima preslatkih dečijih sandalica i patičica po vrlo vrlo pristupačnim cenama do 1.500 din. Cene skoro kao u Rumi  :turpija:

helga

Maxic, tih patikica sam videla marke Rucanor, prave ih od broja 22 ili su od tog broja ovde imali. Jedino sto se obuvaju tesko, lakse je kad  je noga mokra, Jana je usla tek u 24 i bile su joj velike, manje nisam uspela da joj navucem, detence je kukalo i arlaukalo od siline negodovanja  8) Cena oko 600din ili ti 10$. I meni se cini da je djon bio meksi, kao od neke gume.
Lani, mnogo mi se svidjaju sandaliske. Jer prave vece brojeve, npr 35, treba i meni nesto za more  :D
31.12.2007.  Jana - Deda Mrazova kci

Lani

Nije valjda da nosiš 35?  :love32: :rofl:

Mogu malo da uzurpiram temu? Kad smo kupovali te sandalice za Ivu i ona i ja smo se zalepile za ove. Nije tako jarka roza kao što deluje na slici.

Fenomenalne su! Ali 8.000, i to na sniženju  :ljut:

hypolina

Evo moj danasnju ulov. Sandalice za vodu Fisher Price.

Sandalice Naturino iz Rume za kraj leta.  ;D

Lakovane cipelice koje joj je moj tata doneo iz Amerike. Inace Nika je apsolutni fan Hello Kitty. Druga rec koju je rekla bila je 'aca' (maca)  :lol:

Gost51

jao nama trebaju jedne lakovane cipelice
jerbo plisanu bordo haljinicu sa satenskom masnom
iz ameriGe
nikako ne mozemo da sparimo ni sa jednim nasim cipelkama

helga

Quote from: AnaK on June 17, 2009, 10:56:08 PM
Obavezno idi :)
Sandale nisu fotogenične, ali obrati pažnju na marku Sweet Little J. - ima raznih, sve su kožne i lake kao pero. I imaju neki fazon u đonu, deo ispod stopala je mek, kao da ima neke jastučiće. A cene su fenomenalne - od 1.800 do 2.500 (sad su na 50% sniženja).
Kao dugogodisnji vlasnik jednih crveno-belih papuca Sweet Little J. mogu ti reci da udobniju obucu nisam nosila (osim Nike sandala)
Hypo, zasto tako brzo kupujes sandale za more, mogu da joj omale za ovih dva meseca? Ove lakovane mi super, jedino sto J. nema nesto svecanih stvari sa kojim bi mogli da ih kombinujemo, mi preferiramo sportski tip oblacenja :)
Lani, Skechers 36 za odrasle mi velike - imaju veci kalup, ove 35 decije mogu da prodju  :D
Danas, na putu do direkcije u Bg, svratila do BnBoss na Zrenjaninskom drumu :), kupila (sebi) jedne krem-braon Sweet Littel J. sandalice i jedne crne Bisas sandale sa kaisicima. Cena po komadu oko 1400din.
31.12.2007.  Jana - Deda Mrazova kci

AnaK

Helga, hvala i tebi na lepoj prognozi  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

gasha

I ja se ponovila u BNbossu, sa jednim lepim SweetLJ modelom ;D

a i deca su dobila po par, slicice kasnije

a cene su im super :good:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Ivy

divne su sandale za djevojcice :girl_in_love:

gasha

Evo naseg plena od subote, samo ne znaam kada cemo ih nositi, opet kisa  :wall:

Kajine japanke i Duletove Rider srebrne :D sandalice

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Vockica

Super su Gasho.Ja planiram Dunji Rider sandalice za more!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

moki

Quote from: hypolina on June 19, 2009, 03:31:14 PM
Evo moj danasnju ulov. Sandalice za vodu Fisher Price.

a gde imaju da se kupe i koliko kostaju
Mia   27.02.2008.
Filip  11.03.2009.

hypolina

Quote from: moki on July 01, 2009, 01:05:00 PM
a gde imaju da se kupe i koliko kostaju

Kasnim, puna mi kuca majstora :wall:

Kostaju 1350 din. i ima ih u obuci "Mars" preko puta Djerma na Bulevaru. Ngde gore sam postavila broj, mislim da je 182.  Pasaz gde ima i Ciciban radnja. Tu drze i Pavle obucu.