Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Masha

rider sandalice su na popustu u polinu, 600 din su :)

disco2000

Quote from: Masha on July 30, 2009, 11:44:56 AM
rider sandalice su na popustu u polinu, 600 din su :)
:blink: A ja kupila full pre dva dana :wall:

Ivy

Moj sin ne nosi carape sa sandalama, ni otvorene ni zatvorene...jos mu carape na ovu vrucinu trebaju.. inace voli da je bos....

papuce i japanke mu jos nisam kupila ...niti cu jos neko vrijeme...

Juce sam vidjela dvogodisnjaka u japankama... onako...vuce ih...bzv  :(

i kod nas snizenje Rider sandala...

Glitter

ivy...moj najvise voli da je bos, osim kad treba da nosi sandale   :lol:

bas sam pre dva dana videla klinku od nekih 6 godina u onim stiklicama  :o

AnaK

Dobila sam od iskusne drugarice preporuku za Geox obuču, kao jedinu koja, po njihovom iskustvu, izdrži celu sezonu da pristojno izgleda uprkos igranju fudbala u istoj na svakom odmoru. U njihovim prodavnicama sada ima i prošlogodišnjih sniženih modela, između 4.990 i 5.990 su. Pa ako je još nekome zanimljivo, da znate.
Janko 23.7.2002.

maxic

Kako kod nas ima divnih cipelica i sandalica!!!! Kupila sam svima po 2 para . I Milosu jos jedne baba jutros kupila...
Divne su divne!!! Okacicu kad slikam.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Janko 23.7.2002.

janavi

sviđaju mi se ove girs sa prvog linka, gde ima ta 'firma' da se kupi kod nas, i prethodno pogleda
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Da gasho, gde ste ih uzeli? Nama će trebati nove cipelice i za jesen i za zimu. Definitivno smo prerasli br. 23  :girl_smile:

AnaK

Ecco postoji u Ušću, i u gradu, ugao Kralja Petra i Uzun Mirkove. U BN Bossu na Batajničkom drumu imaju Outlet.
Janko 23.7.2002.

maxic

E, Gasho, citas mi misli, spremamo se sutra do outlet-a po istom pitanju! Divne su!
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Dawn

Gasho, hau mač je ženski model?

stacka

Mi smo danas malo obilazili radnje po Merkatoru i Uscu, nasli prelepe Ciciban za Aleksu, proslogodisnji model ali nema u broju 26, imaju od 27 :crycry: Ljubazna devojcica iz Merkatora nam zapisala broj modela, sutra okrecem sve radnje redom, valjda cemo negde naci, ako ne, ne znam sta cemo, ove su nam se baaaas dopale :crycry:

Emge, pita Itacka kad me vodis u Rumu? :mrgreen:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

aleks

AnaK, Geox zaista izdrzi ama bas sve (pesak, vodu, sneg, namerno vucaranje vrhom cipele po beotonu  :hm:), odlicne su :good: Operem ih i izgledaju kao nove. Najnajnajbukvalnije tako.

Gasho, prelepe su vam paticice. Ja nikad ne idem u Ecco, ovde je premali izbor, a mrzi me, moram da predjem most (10 min)  :-[
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010