Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

To sam čula, sad ih testiramo :) Mango je kupila sinu Ecco patike, rekao im je prodavac da imaju 6 meseci garancije na njih, i da nemaju klauzulu nepravilna upotreba. Očekujem da im garancija neće biti potrebna :)
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on September 06, 2009, 10:15:55 PM
To sam čula, sad ih testiramo :) Mango je kupila sinu Ecco patike, rekao im je prodavac da imaju 6 meseci garancije na njih, i da nemaju klauzulu nepravilna upotreba. Očekujem da im garancija neće biti potrebna :)
jel važi i za dečje :P
evo V svake cipele/patike razglavi za 2-3meseca, ima da menjam stalno u krug za nove :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Quote from: janavi on September 06, 2009, 10:39:13 PM
jel važi i za dečje :P

Quote from: AnaK on September 06, 2009, 10:15:55 PM
Mango je kupila sinu Ecco patike, rekao im je prodavac da imaju 6 meseci garancije na njih, i da nemaju klauzulu nepravilna upotreba. Očekujem da im garancija neće biti potrebna :)

:girl_blum:
Janko 23.7.2002.

gasha

Quote from: AnaK on September 06, 2009, 07:52:30 PM
Ecco postoji u Ušću, i u gradu, ugao Kralja Petra i Uzun Mirkove. U BN Bossu na Batajničkom drumu imaju Outlet.
mi smo kupili tu u Outletu , nema sanse da bih mogla po regularnoj ceni da kupim
Quote from: Dawn on September 06, 2009, 08:14:58 PM
Gasho, hau mač je ženski model?
oko 4000

Ja se takodje iskreno nadam da ce da potraju,
i na njima pise datum proizvodnje 2007, znaci bas su outlet
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Ima li u Outletu nekih zimskih, dubokih?
Janko 23.7.2002.

gasha

Quote from: AnaK on September 06, 2009, 11:12:27 PM
Ima li u Outletu nekih zimskih, dubokih?
mislim da ima 2 modela, ali nisam sigurna za brojeve. Ima i za odrasle lep izbor, ali meni su njihovi zenski modeli nekako bljaks
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Hvala. Mango je prošle zime kupila starijem detetu fantastične zimske cipele - lake kao pero, nepromočive i urađene tako da nisu hladne, a noge se ne skuvaju ni unutra. Idem sutra da vidim, hvala na info  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Plava Baklava

Gasho, divne su  :girl_in_love: Vasa je imao Ecco patike i nosao i nosao i nista im nije bilo. Prala sma ih u masini, ma sta im sve nismo radili  :crazy:. Sad ima Geox zatvorenije sandale i bas sam zadovoljna. Inace, juce smo kupili u Bati patike-cipele, iz kolekcije Canguro i totalno sam odusevljena. Imaju onaj ait-step fazon, i iznutra postavljene mekom kozom kompletno, a i cena im je super.

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

maxic

Jos jedan glas za Ecco, mojima najcesce Ecco kupujem, ako trgujem ovdje.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

limun

Ja nisam bas potpuno zadovoljna Ecco-vim zatvorenijim decackim sandalicama. Sa spoljne strane su divne, kao nove, a da se igrao fudbal u njima jeste, da smo ih prali vise puta od blata (da i to uspe da nadje u dvoristu na 35 stepeni, ne pitajte me gde) u fazi u kojoj su delovale da su za bacanje jesmo, da su lake za obuvanje (sa nekim lastisem koji se samo malo zategne) jesu, ALI unutra su postavljene nekim vestackim materijalom koji kao sprecava da se noga mnogo znoji, kao sve dise, kao...... ali kada se dete izuje leti.....  istog momenta mora da udje u kadu, a sandalice izbacujemo na terasu. Samo delimicno se problem resava kada obuje i one skroz kratke carapice, iako ja bas ne volim sandale (bilo koju varijantu) i carape. Taj problem sa sandalicama koje su unutra kozne i takodje poprilicno zatvorene nemamo (kao napr Geox) .

stacka

Okrenula sam sve Cicibanove radnje u BG, nema ih nigde u Aleksinoj velicini :crycry: :crycry: :crycry:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Koliko je to radnji? Meni se nešto činilo da postoje bar 2 uvoznika. Je l' ti na spisku bila i prodavnica u emginom komšiluku, u YUBCu?
Janko 23.7.2002.

stacka

Jeste i ta radnja je na spisku, 10 prodavnica :crycry: U emginom komsiluku imaju 23 i 24 :crycry:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Masha

Mnogo mi se svidjaju kajine cipelice :clap:

Prosle nedelje smo kupili cipelice na ovoj strani poslednje, u radnji na Bulevaru
http://www.obucapavle.rs/Polusandale%20predskolske%20predskolski%20program%20Obuca%20Pavle.htm#thumb
Tamo su bile 2300, a iste u njihovoj radnji u Srpskih vladara su 3650, uzas od razlike, tako da obratite paznju.

emge

Ja sam kupila Marti prije neki dan neke ne pretjerano zatvorene u cicibanu u ušću, i kao nisu loše za ovo prelazno vrijeme. Cijena 3000 din, prošlogodišnji model.

Juče vidim u istoj prodavnici, iste takve samo zatvorenije, cijena ista :wall:
A, nije ih bilo prije neki dan, kad im je bila žurka :(

Ali je juče Marta dobila od kume patikice adidas, iste kao moje :love32:
Oduševljena je :)