Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: AnaK on September 06, 2009, 07:52:30 PM
Ecco postoji u Ušću, i u gradu, ugao Kralja Petra i Uzun Mirkove. U BN Bossu na Batajničkom drumu imaju Outlet.
Nisam znala da imaju outlet  :kiss1:

Sve se pitam šta i dalje pričate o sandalama  :rofl: menjajte naslov u neki univerzalan.
Sofiji smo u aprilu kupili geoxx baletanke, koža je popucala na više mesta.Uopšte nisam zadovoljna.
Videla sam jedne ecco poluduboke ali cenaaaa  :crycry: kao za odrasle.Muške ecco su 10000, dečije 9000.Gde je tu logika?

Masha

Bas sam srecnica :diva: Kupila sam Vanji divne nike patike za 1000 dindzi, poslednji broj, u outletu iznad cvetka.

cici

Super za promenu naslova.

Ono što ti uspeš da izbunariš niko ne može, zavidim.

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Jao kakve su, prave šmizleće :love32: Što volim njihovu radnju, mislim na CP.

dmi

i ja volim njihovu radnju, bas su im sve stvari kvalitetne i ne mrdaju posle xy pranja

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Ne radi mi link  :(
Koja je to radnja, ja kao s Marsa pala...

Ivy

Sergejku smo danas kupili ove:

Lani

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Masha

Dmi, odlepila sam koliko su slatke. Osecam da ces cesto ici u postu kad se preselis u amerikama 8)

dmi

Quote from: Masha on September 07, 2009, 11:36:28 PM
Dmi, odlepila sam koliko su slatke. Osecam da ces cesto ici u postu kad se preselis u amerikama 8)

vrlo verovatno  ;)

AnaK

Prelepe su, dmi.  :love32: Zarine nisam našla (baca me na na prvu stranu, mrzi me da ronim po sajtu  :-[) videću ih uživo  :love32:
Janko 23.7.2002.

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...