Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

I meni  :love32: Janko je prošle godine imao one teksas sa narandžastim, stvarno su bile prelepe.
Janko 23.7.2002.

gasha

Quote from: AnaK on May 13, 2009, 10:33:38 PM
Zalepiti taj unutrašnji čičak super-lepkom, onda :)

moze, mada je Dule nosio otkopcane skroz opusteno, vise sam se ja nervirala
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

nelly

Quote from: AnaK on May 13, 2009, 10:44:10 PM
I meni  :love32: Janko je prošle godine imao one teksas sa narandžastim, stvarno su bile prelepe.
I mi isto .
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Ela

Quote from: AnaK on May 13, 2009, 10:29:58 PM
Gogana, ne očajavaj :) Ja stvarno ništa osim Croks kod Kineza nisam videla za 400 dinara. Masha je majstor da nađe neverovatne stvari :)
Pa ne mogu da verujem, ajd' mi, ali i vi kupiste po 3 puta vecoj ceni :(
Ako saznate info da li je to to javljajte.

Glitter

mene ciciban ovde jezivo nervira, udjem i trazim polusandale broj 28 i ona mi iznese jedan jedini model, koji mi se ne dopada, i jos treba da ga platim 6000 dinara....  :shout:

Masha

AnaK

Nisu iste, a cena mi je i dalje neverovatna :)
Janko 23.7.2002.

maxic

Quote from: AnaK on May 13, 2009, 10:44:10 PM

He he takve Milos ima ove godine, malo mu velike bile prosle, ove taman... Ja bas volim polino obucu. Sve me vrticke mame uvjek pitaju gdje nabavljam :D
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Elanor

ja odustala od jurenja sandalica za milenu pre njihovog odlaska sutra, nemam vremena. dobila je pseudo-crocs, ima baletankice, valjda ce da prezivi deset dana :innocent:
filipu sam uzela preslatke zatvorene naturino, ne znam da li su made in serbia, predpostavljam da jesu.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

MissL

Hvala vam :kiss1:
Nelly bas su slatke, koliko su im sada sandale?
Sto se Cicibana tice mislim da bi za vrlo nepristojnu cenu od 6000 morali makar da imaju veci izbor, ako nista drugo.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

Quote from: MissL on May 14, 2009, 09:45:15 AM
Hvala vam :kiss1:
Nelly bas su slatke, koliko su im sada sandale?
Sto se Cicibana tice mislim da bi za vrlo nepristojnu cenu od 6000 morali makar da imaju veci izbor, ako nista drugo.
upravo to
prosle godine sam mu kupovala patofne i kad sam pitala sta imaju ona je prvo pitala za broj i dala mi ceo jedan par...bas mi idu na zivce :crazy:

Finalina

AnaK, da li je bilo dosta modela ili je radnja onako malo praznjikava? Rekli su mi pre tri nedelje da ce za najvise mesec dana da izbace novu robu. Otisla bih ponovo, ovih dana.

AnaK

Nije praznjikavo, ali nema mnogo modela, posebno za dečake. Jedne sandale koje su se Janku mnogo dopale imaju samo u broju 27, neke druge samo 32. Ne deluje mi da su skoro dobijali. Možda je najbolje da ih pozoveš :)
Janko 23.7.2002.

Finalina

ok, svakako cu ih pozvati. Pre tri nedelje je bilo robe tri puta manje nego na tvojim fotkama.