Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

nelly

kako rano stačka,brrrrrrrrrrrr
ja sam Nikoli ove za zimu kupila

edit sad videh da si napisala čizmice :wall:

nije rano ni za čizme
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

chokoladica

Quote from: chokoladica on October 14, 2009, 01:47:50 PM
I mi smo se ponovili (kad kazem "mi" mislim na Filipa  :lol: )
Ne mogu da verujem da ovo nazivaju patikom, al ajde  :lol:

Potpuno je ista, pa nisam htela da se trudim, i prebacujem slike  :D
Ha , do broja 30 je jeftinija 700 dinara..  :ljut: Filip nosi 31, jos se ja cudim zasto za isti model 2 razlicite cene..  :hm:

Pa da , i meni je ovo za zimu, F ne nosi one klasicne cizme

stacka

Pa dobro, Ficko je vec veliki, mi cemo sigurno Aleksi uzimati i ove i naredne godine cizmice za zimu... samo da nadjem neke da su OK a da ne kostaju 100 evra :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

chokoladica

Quote from: stacka on October 14, 2009, 01:57:59 PM
Pa dobro, Ficko je vec veliki, mi cemo sigurno Aleksi uzimati i ove i naredne godine cizmice za zimu... samo da nadjem neke da su OK a da ne kostaju 100 evra :crazy:
Aman zeno, nije F oduvek bio veliki. Moj cale mu je jednom uzeo prave one cizme kao za sneg, jel. I jesu bile strava...al ja ne znam da li ih je 2 puta obuo, nit znam gde su mi. Znam da su samo bile kao nove, moze biti da sam ih nekom dala. Ne moras da mi verujes, al moj covek to ne voli. Poluduboka cipela je najdalje dokle zeli da ide  :lol:

stacka

Pffff, ko da cu da ga pitam  da li voli ili ne :crazy: :lol:
Doduse, ovaj nas je potpuno zaljubljen u svoje zelene gumenjake za kisu tako da stvarno misim da necemo imati problem ni oko cizmica za sneg. Oko obuce dogovora nema, tu sam potpuni diktator, zna se kad sta moze da nosi.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

anelore

Ja sam Savi aktivirala poluduboke cizme, postavljene kao kanadjanke, braon boje, kupljene letos na rasprodaji u Iani za 1200 dinara!
Planiram da mu kupim i prave zimske cizme, al' tek kad vidim sneg u najavi. Za sada bismo mogli da investiramo u gumenjake - i on svoje proslosezonske obozava.

prevodilica

Mi smo se juče ponovili - gumene čizme a la spajdermen, oduševljen je, of kors, a i mama (990 din).   ;D
a našli smo i cipele, poluduboke, čvrste, a udobne za široku nogu i visok ris, šafranove http://www.safran.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=40&limit=1&limitstart=0#

druge u trećem redu, slika br. 10

janavi

koliko okvirno koštaju ove šafran cipele, ne izgledaju loše
jel imaju neki uložak?
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

prevodilica

šatro anatomski imaju, po meni nisu loše, iznutra su postavljene, spolja ojačane, mada bih rekla više lepljene nego prošivene
u svakom slučaju, naša dva, plafon tri meseca do narednog broja će pregurati
platili smo ih 1800 din, i cena je više no pristojna
i oni imaju neki outlet ili proizvodnju u blizini Batajnice ili Zemuna, čini mi se da mi je sestra rekla da često mogu da se pazare kod njih pristojne cipele-patike za više no pristojne pare

janavi

tnx, potražiću ih da ih pogledam :flower:
verovatno ima po ovim zemunskim radnjicama, nego ja nisam obratila pažnju
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Glitter

moj nikad nije imao cizme do sada...poluduboke cipele nam rade posao, pogotovo akoima gumene cizme koznim cizmicama i ne vidim poentu :)

anelore

Meni su kozne cizme zamena za poluduboke cipele.
Pod zimskim cizmama podrazumevam one od impregniranog platna, sa toplom postavom, za sneg - prosle godine imao odlicne Rucanor, kupljene na nekom snizenju u Sport Impulsu, za nekih 1300 din. Gumene je prosle godine imao Cicibanove, bez postave, samo za kisu, a ne i za sneg.

Glitter

ciciban pravi i za sneg gumene cizme, sa debelim uloškom koji se vadi

anelore

Znam, i secam se kako se meni taj ulozak uvek nesto zarozavao i zuljao me i smetao mi. I tako sam izabrala opciju 2 para cizama umesto jednog.