Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

ja sam ovde u outletu u kom kupujemo decje cipele ostala iznenadjena velikim izborom dubokih cipela za decake (pocev od broja 26, naravno - filip je na 24 trenutno). najvise imaju primigi i apsolutno su fenomenalne, spolja koza, unutra neki novi materijal i "garantuju suve noge".
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Ima stvarno divnih. Mi više nemamo Primiggi :( Ecco su stvarno sjajne, i cene u outletu su pristojne, ali su imali samo do broja 30  :'(
Janko 23.7.2002.

Deda

Koliko su i gde se nalazi taj outlet?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

AnaK, a gde se nalazi taj outlet?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

U Immo centru (a ima i u BN bosu na batajničkom drumu), oko 4.000 su cipele, 5.000 čizme za devojčice.
Janko 23.7.2002.

Saska

Meni je Jovan postao problematičan sa obućom jer nosi 39, a u toj veličini skoro da nema dečijih, a teško i muških modela.
Baš mi je problem da mu nađem cipele. Nas dvoje trenutno nosimo ovaj model (on 39, ja 40):

MissL

Mi kupili neke duboke od ove firme, bas su dobre, cudom zalutale u neku obucu kod mene u kraju 2990
Jedina mana im je sto se stiva tice cicak, sad kad je on naucio da vezuje pertle :hm: potreslo me to bas  :turpija: :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

lakalut

Quote from: AnaK on November 04, 2009, 08:58:33 AM
Ima stvarno divnih. Mi više nemamo Primiggi :( Ecco su stvarno sjajne, i cene u outletu su pristojne, ali su imali samo do broja 30  :'(

Jel stvarno nema vise nigde da se kupi Primiggi u Beogradu?  :'( Moje dete uvek bira njih, npr. izmedju sljokicastih cvetnih, neke druge marke, i braon primiggi ona odabere ove druge! Za svaku sezonu smo imali po jedan par... Steta, mislim da su preudobne...
L: april 2006.

J: septembar 2009.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Nanny Ogg

Mi kupili ove patike
http://www.zappos.com/puma-kids-first-round-rainbow-star-ps-toddler-youth-white-fluo-pink-blue-atoll

Za moj pojam su skupe (5 000), ali su jedine koje je V. uopste htela da proba i da zadovoljavaju ostale moje kriterijume: da su duboke, relativno tople, da mogu da se nose i po kisi i po hladnom vremenu.

Snegarice imamo od prosle godine, ne znam hoce li odgovarati, ali cak i da su nam male, znam gde ima jeftinih, pa se oko toga ne sekiram toliko...

Ajte zene, ne dram'te

lilit_depp

mi luciji uzeli ove, tj. ona odabrala. njene su navy/purple kombinacija umesto ove sivo/braon na fotki. super su udobne, a posto je ovo retka marka u kojoj joj se ne znoje noge, nismo mnogo razmisljali.

L, L, K

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Ja bih rado nosila, baš ovu kombinaciju  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

margo

Quote from: AnaK on November 03, 2009, 11:18:15 PM
E pa jesu, videh ih večeras u Immo centru. Cena je 3.800. Al' postoji zez. Ovo je platno, nešto kao voskirano, ali - platno.

Videh ih i ja sad na Bulevaru - tako mi i treba kad ne citam pazljivo. A videla sam i neke Ecco prelepe, al 9.700 :crycry: Bas znam da izaberem.
Mina 25.07.2003.

Lani

Quote from: Nanny Ogg on November 04, 2009, 09:42:06 AM
Mi kupili ove patike
http://www.zappos.com/puma-kids-first-round-rainbow-star-ps-toddler-youth-white-fluo-pink-blue-atoll

Za moj pojam su skupe (5 000), ali su jedine koje je V. uopste htela da proba i da zadovoljavaju ostale moje kriterijume: da su duboke, relativno tople, da mogu da se nose i po kisi i po hladnom vremenu.

Snegarice imamo od prosle godine, ne znam hoce li odgovarati, ali cak i da su nam male, znam gde ima jeftinih, pa se oko toga ne sekiram toliko...

Prelepe  :girl_in_love: