Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

cici

Još mm čuva sve račune i ja ga ubedim da pobaca sve :wall:

AnaK

Preslatke su, Bea  :love32: I ja bih takve nosila (uz braon)   :-[
Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Quote from: AnaK on February 12, 2010, 12:37:50 AM
Preslatke su, Bea  :love32: I ja bih takve nosila (uz braon)   :-[

Znam   ;)

Varja ce uz crveno, mada su na dnevnoj svjetlosti drugacije, pa daju prostora za vise kombinacija...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maxic

Jao kakve su Varijne :love32:
Cici, bas bez veze. Anja svoje slabo nosi, jer je za njih sad hladno, a za ucionicu je vruce.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

aleks

Bea, kako su medene cipelice  :love32:
ja cuvam racune, znam da na geox daju godinu dana garancije.
kako se bre to pocepale ecco  :think: bezveze.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

gasha

Gustav, divne su

Cici  :o, meni je malo falilo da kupim cizme za Kaju kod njih.
I ja uvek cuvam racune.  ;D
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

lakalut

Quote from: cici on February 12, 2010, 12:04:03 AM
Mi smo imali takav peh sa dečijom obućom ove zime da mise plače.Sofiji su se pocepale Ecco čizmice na onom lubu iznad pete a Andrijine su se takodje pocepale na risu :crycry: račune naravno nismo sačuvali.Nikad se ništa slično nije desilo.Jednom samo djon na Ciciban cipelama je otišao ali je bila fabrička greška i zamenili nam.

Cici, nisam sigurna, ali mislim da kada je takav ocigledan "kvar" na cipelama mozes da ih reklamiras i bez racuna, ipak je ocigledna greska,  ne menjas ih onako jer si se predomislila, pogresila broj isl. Mislim da je njihova odgovornost da ti izadju u susret i rese taj problem, ipak su to kao "renomirani" proizvodjaci koji toboz garantuju  izuzetan kvalitet. Ja bih nakostreseno pokusala :crazy:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Deda

Quote from: Beatrix Kiddo on February 12, 2010, 12:18:09 AM
Cici, bas bzvz  :(
Mozda bi trebalao da na vasem primjeru naucim da cuvam racune  :think:

Mi smo jos u decembru kupili cipelice za proljece (na snizenju bile)  ;D

Ijao lepih li cipela....
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Quote from: lakalut on February 12, 2010, 09:52:05 AM
Cici, nisam sigurna, ali mislim da kada je takav ocigledan "kvar" na cipelama mozes da ih reklamiras i bez racuna, ipak je ocigledna greska,  ne menjas ih onako jer si se predomislila, pogresila broj isl. Mislim da je njihova odgovornost da ti izadju u susret i rese taj problem, ipak su to kao "renomirani" proizvodjaci koji toboz garantuju  izuzetan kvalitet. Ja bih nakostreseno pokusala :crazy:
Misliš?Kupljene su u outletu, ne znam da li to nešto menja?Možda nije loše ipak probati.

lakalut

Quote from: cici on February 12, 2010, 10:40:34 AM
Misliš?Kupljene su u outletu, ne znam da li to nešto menja?Možda nije loše ipak probati.

Ako nije bila "roba sa greskom" mislim da ne menja stvar. Pamtim neke razlepljene patike koje su vracene posle nekoliko meeci, bez racuna definitivno, ali pre nekoliko godina. Pokusaj, ipak to nisu male pare da tek tako bacas obucu.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

gustav

Cici, mislim da to sto su kupljene u outletu nista ne menja stvar. Oni tamo prodaju modele od kojih je ostao broj-dva, a ne robu sa greskom. Ja bih probala, uostalom nista neces izgubiti. E, sad bas ako se zainate da traze racun..ali nigde osim u njihovim radnjama i nema Ecco obuce  :think:
Bas mi je cudno da je tako nesto moglo da se dogodi, mislila sam da oni drze do kvaliteta na koji se pozivaju.
Mi smo Andreju kupili duboke zimske cipele kod njih, imaju potvrdu nepromocivosti, a sa njegove strane visestruko atestirano i potvrdjeno  :good:
Andrej 20.02.2006.
Ivan    16.08.2009.

cici

Nisu male pare uopšte, i nisu bile sa greškom.Prošlogodišnji su model što znači da nisu stajale godinama u radnji.

cici

Upravo sam se zato i odlučila da kupim jer sam bila ubedjena da će biti dobre.Osim cepanja sve ostalo na njima je kao novo.A baš ih nosi dosta.

gustav

Da, da znam da nije roba sa greskom, naravno. I u outletu su cene  :o, nismo se razumele.
Probaj da reklamiras, cak mozda da pozoves telefonom neku direkciju ako ima telefon na netu?
Andrej 20.02.2006.
Ivan    16.08.2009.

cici