Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Saska

I ja sam za Minu kupila slične Vanjinim, samo crvene boje,  u Naturinu u DC. Jovi sam uzela slične plave
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
  Oboje mrze da vezuju pertle  :-X

Beatrix Kiddo

Kako su slatke i Anjine i Vanjine  :girl_in_love:

Prilikom poslednjih kisa otkrila sam da i Varjine cizme (kupljene pred NG) i Balsine patike za kisu propustaju  :wall:
A nesto nemamo sredstava da sad opet kupujemo zimsko/kisno  :(  Nadam se da ce brzo proljece, u medjuvremenu se po kisi samo vozimo  :D
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

AnaK

Bea, ima sigurno neki jeftinih gumenih čizama  ;)
Janko 23.7.2002.

lakalut

u Geox prodavnici u Merkatoru je snizenje, cipele/patikice su 3500din, meni licno se ne svidjaju, al valjda su kvalitetne, pa kupismo.
Inace toliko kostaju proslogodisnje sandale u Cicibanu :fool:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

AnaK

Sjajne su. Jesu li izbacili one patikaste sandale?
Janko 23.7.2002.

Glitter

da li je neko kupovao deci obucu Frodo, prave zajedno neka hrvatska i italijanska kuca, modeli su jako slicni cicibanu i cene su priblizne, ali ima super izbor modela....

maxic

Glitter, ajde prikaci link.
Mama donosi razne patike, sandale za djecu. Jedva cekam.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

janavi

Quote from: Glitter on March 24, 2010, 03:25:46 PM
da li je neko kupovao deci obucu Frodo, prave zajedno neka hrvatska i italijanska kuca, modeli su jako slicni cicibanu i cene su priblizne, ali ima super izbor modela....
a gde ih ima?
ja dobijam neki njihov newsletter, ima divnih i za odrasle cipela
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

ovde kod mene u jednoj radnji gde kupujemo i ciciban, uporedjivala sam modele i uloske, to su prakticno preslikane cipele, sandale, razliak u ceni je neznatna ali ima i za odrasle...e sad to sam ja uporedjivala cene sa ciciban proslogodisnjim modelima koji su sad do 5 hiljada, koliko cujem nova kolekcija ce biti preko 6, a frodo novi modeli su do 4.5...

nanjihovom sajtu kaze ovo

Uvoznik i distributer:
PANDA, Kosovski venac 2, ČAČAK
www.pandaforkids.rs

POLINO, PANČEVO
COPENEX, NOVI BEOGRAD
MILAMI, POŽAREVAC
PRIMAFUTURA DIVA, KRALJEVO
OBUĆA AS, BEOGRAD

maxic

Jao kakvih ia :love32:da se raspametis
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

lakalut

Quote from: AnaK on March 24, 2010, 03:24:41 PM
Sjajne su. Jesu li izbacili one patikaste sandale?

Maloj se svidjaju, valjda ce je lepo sluziti.
Mislim da jesu, nisam bas zagledala, al bilo je sandala raznih.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

AnaK

Hoće, sigurno :) Otkako smo na njih prešli, Janko ima po jedan par obuće za sezonu. Nijedne još nismo bacili što su se raspale, sve preraste, a deluju kao da su mesec dana nošene.

Hvala, idem danas  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Za mame devojcica u Benettonu na snizenju imaju prelepe baletanke roze, zute i zelene od 28 do 38, mi smo nasli 31 i 38. One su po 2000, Jeleni sam kupila zelene, a Ema ce sutra da izabere roze ili zute.
Sandale su po 1200, Jeleni kupila ciklama, a Emi bele, slatke su, dosta su otvorene i imaju traku za vezivanje oko noge.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

NenaS

Quote from: Zumbulica on March 24, 2010, 07:19:59 PM
Za mame devojcica u Benettonu na snizenju imaju prelepe baletanke roze, zute i zelene od 28 do 38, mi smo nasli 31 i 38. One su po 2000, Jeleni sam kupila zelene, a Ema ce sutra da izabere roze ili zute.
Sandale su po 1200, Jeleni kupila ciklama, a Emi bele, slatke su, dosta su otvorene i imaju traku za vezivanje oko noge.

Mamina devojcica sa 13 godina nosi 41 :girl_cray:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Zumbulica

Quote from: NenaS on March 24, 2010, 07:47:02 PM
Mamina devojcica sa 13 godina nosi 41 :girl_cray:

Jao Neno  :girl_haha:
Jelena jos malo moze 38, ove sam proveravala skoro da su joj knap sa carapom, ali nosice ih sa tanjim carapama ili bez. A za tri godine tacno stizemo do 41  :crycry: Ja sam zaprepascena i zbunjena  :blink:
Ja sam u srednjoj skoli nosila 38, kasnije mi je noga nekako porasla do 39.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....