Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ima u Enci menciju u centru Zemuna (mada je dosta već probrano) Chicco modela iz prethodnih sezona po smešnim cenama. Uzela sam ove Sofiji za 990 din. U Ivinom broju nije bilo ničeg.  :(

Summer

Jao sto su slatke! Ima Enci menci i na Bulevaru, ja sam u novembru kupila tamo Davidu Chicco patike/cipele za 2.500, super su bile. Mogla bih sutra svratiti.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Svrati, i odeća im je na nekom snjiženju, ja sam kupila bebi (ovoj u stomaku) teksas jaknu.  :girl_haha: :girl_in_love:

Summer

Quote from: Lani on April 20, 2010, 01:01:52 PM
Svrati, i odeća im je na nekom snjiženju, ja sam kupila bebi (ovoj u stomaku) teksas jaknu.  :girl_haha: :girl_in_love:

:girl_in_love:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

nelly

jao Lani  :girl_in_love:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

aleks

:love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maxic

Lani preslatke su. Bravo za jaknu.
Kupila Anji neke kao japanke, sad cu da pronadjem link.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

A ja ću opet da plačem :crycry: :crycry:

Juče je probala 7 pari raznorazne obuće,  u svemu pliva :crycry:

Lani

I ja ću da plačem malo. Ovih dana tražim Ivi patike, za koje god da se uhvatim a da se sviđaju i meni i njoj nema njenog broja.  :(

Lani

Jao što su dobre, i ja bih takve nosila.  :girl_in_love:

cici

Quote from: Lani on April 20, 2010, 02:26:19 PM
I ja ću da plačem malo. Ovih dana tražim Ivi patike, za koje god da se uhvatim a da se sviđaju i meni i njoj nema njenog broja.  :(
Eh lako bih ja da je samo broj u pitanju.Sve joj je široko.

Lani

Nama može da bude samo usko pošto nam je noga mala a krofnasta.  :girl_haha:

Glitter

Quote from: Lani on April 20, 2010, 02:31:41 PM
Nama može da bude samo usko pošto nam je noga mala a krofnasta.  :girl_haha:
jao da  :girl_haha: :love32:

nelly

mi smo pre dva dana ove probale  http://www.skechers.com/shoes-and-clothing/girls/styles/all_shoes/product/twinkle_toes_shuffles_-_glitterazzi/dnpk/

oko 28 eurica su najverovatnije cemo ih kupiti samo da se dogovorimo oko dezena  :turpija:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...