Obuća - iz sezone u sezonu

Started by Masha, May 11, 2009, 11:08:45 PM

Previous topic - Next topic

Saska

jao Lani  :love32:

Quote from: AnaK on April 23, 2010, 01:30:21 PM
:love32: Meni to zvuči kao divan provod. Da znaš kako to isto izgleda sa Jankom  :crycry:

jednom pre par godina, sam išla poslednjeg dana pred more da kupimo Jovi sandale i nađem konačno neke da ima njegov broj, a da pristojno koštaju. On čita strip i ulicom i dok ulazimo u radnju, seda na ono tabure za probu i dalje čita strip, ja se sagnem, izujem ga, obujem mu sandalu, vidim da je ok i konačno ga pitam alo, bre, jel da kupujem ove, a on malo samo podigne glavu sa stripa i promrmlja mhm   :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

nama je kupovina cipelica uzivancija :love32:
mi se dogovaramo u kojoj radnji se kupuje (ja prvo osacujem modele) i ja izbacim tric ekiti modela koji su odgovoarajuci pa ona bira

ako trazi neke koje se meni ne svidjaju kazem da nema broj :rofl:

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

nelly

ja sam izabrala model a gospodjica boju

nove Stašine patikice

sad idem u potragu za nekim zelenimsvetlećim za Nikolicu  :clapping:

ako ih je neko video neka se samoprijavi pliiiz  :girl_smile:

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

cici

Dawn

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

AnaK

Janku nešto ne odgovaraju Geox sandale, a u njih sam se uzdala  :girl_cray:

Pa sad imam pitanja. Imate li iskustva sa dečijom obućom:

1) Timberland
2) Head

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

3) Levi's (ja imam jedne levis sandale i papuče, kupljene pre 6-7 godina, i svake sezone se kajem što onda nisam kupila još po jedan par, najudobnije koje sam nosila)

Našla sam u Terzaijskom prolazu prelepe Head i Levis's sandale za Janka, prošlogodišnji modeli, super cene, pa ne znam šta mi je činiti.
Janko 23.7.2002.

anelore

Ja nemam iskustva, ali bih na tvom mestu, ako je dobra cena, kupila, pa sta bude - bude. Iskustva sa obucom, u smislu kvaliteta i udobnosti, su toliko oprecna i neretko nedosledna, da sam preporuke prestala i da trazim.

AnaK

Hvala, tako sam nešto i mislila.  :kiss1:

Inače, setih se tebe danas - videla sam u Benetonnu na Terazijama prelepe maskirne patike na bež, 2.080 dinara, ali samo 29 i 37-39 :(
Janko 23.7.2002.

Finalina

prodavnica Naturino ( u Rumi ) , posle 01.maja dobija novu robu

Quote from: anelore on April 30, 2010, 01:30:49 PM
Iskustva sa obucom, u smislu kvaliteta i udobnosti, su toliko oprecna i neretko nedosledna, da sam preporuke prestala i da trazim.
potpis

jel

Kupila sam Zoji neke nike patikice  :girl_in_love: u kojima bolje stoji i hoda od anatomskih
/do sad je imala iskljucivo anatomske cipeloni/

a Vukiju neke teget pumine, mm se sokirao kaze fuj, fudbalerske  :shout:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Kafica

I ja da zabeležim za istoriju Anine prve prave patike :love32: a i neće ovako izgledati kad se vrati sa Zlatibora, pa da imam uspomenu :lol:
U kupovini smo prošli otprilike kao Lani sa Ivom :girl_haha: mada smo bili samo u jednoj prodavnici.

Kaže joj mm u autu:' E sad si kao Kubanac!' (asocirale ga vrišteće boje, u pozitivnom smislu). A Ana njemu tužno: 'Tata, što me vređaš?' jer pojma nema šta znači 'Kubanac' :girl_haha:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

jel

bas su slatke:)))  :bighug:
Kafice, uzbudjenje rasteee
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Lani

Jao što su slatke i vesele.  :girl_in_love: Prvi put vidim takve a mislila sam da sam videla sve modele patika za devojčice.  :crazy:
Mi smo zasad odustali od patika, ima neka dva para koja još može da nosi, krenule ove lude vrućine pa bolje da se bacimo na traženje sandala. Sve prošlogodišnje su joj male ili u najboljem slučaju knap knap.
Uzela sam joj slatke japanke pre neki dan u Enci Menciju, slikaću ih.  :)