Main Menu

Problemi sa PB

Started by maxic, May 12, 2009, 04:38:47 AM

Previous topic - Next topic

maxic

Jel ima jos neko da ne moze da kopira kodove? Mislim kopiram ih ja, ali nece paste da odradi, kad hocu da ubacim u post. Znam da sam imala i ranije taj problem, ali nema sanse da se sjetim sta sam uradila  da proradi.
Ima li neko ideju?
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Ja ih iskopiram i dodatno, označim, on napiše Copied, ali ja za svaki slučaj uradim Ctrl+C.
Janko 23.7.2002.

Xe

Isto. Ne verujem ja njima :)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NenaS

Isto, kopiram ih "peske"..  :blink:
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

janavi

Meni ne kopira kodove, al mi to ne smeta ič
mislim kad sam nešto čačkala u podešavanjima (da namestim da mi vidljivi na naslovnoj budu još neki kodovi) da mi se to izgubilo
ni malo mi ne smeta
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maxic

Quote from: AnaK on May 12, 2009, 06:44:28 AM
Ja ih iskopiram i dodatno, označim, on napiše Copied, ali ja za svaki slučaj uradim Ctrl+C.
Ovako i ja uradim, ali onda kad hocu da stavim u post i kliknem paste,nece i gotovo. Znam da mi se ovo jos jednom desavalo, ali nema sanse da se sjetim kako je na kraju proradilo. Mislim mogu da kopiram link na album, a i to je nesto- valjda.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Mnogo mi je to čudno  :think:
I meni je prestao da pouzdano kopira linkove kad sam pratila ivanina podešavanja :P ali sa ovom ručnom varjantom radi.
Ako ti ne nestaju linkovi, probaj mišem - označiš, desni klik - copy.
Janko 23.7.2002.

janavi

možda ne radi ctrl dugme
probaj onim na drugoj strani tastature
ili mišem
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maxic

Hvala cure, nekako je uspjelo, a kako ni sama ne znam, tj, nisam uradila nista novo, samo probala po hiljadu i prvi put  :ces:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07